Hurtigere online støtte til ordblinde og synshandicappede

Kalundborg, den 26. november 2009 - Den dansk opfundne e-mail tjeneste RoboBraille, som hver dag bruges af tusindvis af mennesker med syns- og læseproblemer verden over, har modtaget et spamfilter i donation fra SPAMfighter. Det betyder at RoboBrailles brugere nu får oversat elektroniske dokumenter til lyd- eller punktskriftsfiler hurtigere end før, fordi e-mail robotten ikke bruger ressourcer på spam.

"SPAMfighter finder det prisværdigt at RoboBraille-initiativet er med at give syns- og læsehandicappede en bedre internet- og mailoplevelse. Og det vil vi gerne støtte", siger Kim Falkner, PR-ansvarlig for SPAMfigther.

Holdet bag RoboBraille har fokus på at brugerne skal have et behovssvarende udbytte af tjenesten, og oplever at kvaliteten er i top. "Spamfilteret er en af flere vigtige kvalitetsmæssige forbedringer vi har indarbejdet i RoboBraille over de seneste måneder", siger Lars Ballieu Christensen, koordinator for RoboBraille. "Vi har også opgraderet flere af de stemmer, som brugerne producerer mp3-filer med, og har opgraderet vores OCR-server, så brugere, der fx sender indscannede dokumenter til RoboBraille, får et endnu bedre resultat retur", fortsætter han.

Om RoboBraille
RoboBraille er en e-mailbaseret tjeneste, som kan oversætte elektroniske dokumenter til lyd (mp3 filer og DAISY-bøger) og punktskrift (taktil og visuel punktskrift). RoboBraille kan også konvertere utilgængelige dokumenter i fx pdf, tiff og gif til mere tilgængelige formater. Tjenesten stilles gratis til rådighed for alle ikke-kommercielle brugere, og man skal ikke registreres for at kunne anvende den. RoboBraille søger at løse et universelt problem - at gøre ellers utilgængelige elektroniske tekster tilgængelige for mennesker med synshandicap eller læseproblemer. I øjeblikket understøtter RoboBraille dansk, engelsk, fransk, italiensk, portugisisk, græsk, polsk og litauisk.
RoboBraille er udviklet af Synscenter Refsnæs under Region Sjælland i samarbejde med Sensus ApS i Hillerød. Tjenesten bliver bl.a. finansieret og videreudviklet for midler fra Velfærdsministeriets Satspulje og Velux Fondene.
Mere information om RoboBraille kan findes på www.robobraille.org

Om Synscenter Refsnæs
Synscenter Refsnæs er det landsdækkende tilbud for børn og unge med synshandicap og har i over 110 år stået for individuelle tilbud til såvel synshandicappede børn og unge som deres pårørende. Synscenter Refsnæs tilbyder desuden kurser med synsfagligt indhold for professionelle, har skole og kostskole, og leverer undervisningsmaterialer, der er tilrettelagt for blinde og svagsynede. Synscenter Refsnæs er en del af Region Sjælland.
Mere information om Synscenter Refsnæs kan findes på www.synref.dk.
Om Sensus
Sensus ApS er en dansk konsulentvirksomhed med speciale i tilgængelighed, tilgængeligt webdesign og brugervenlighed. Virksomheden blev etableret i 1987 og har siden arbejdet med teknologirådgivning, test og udvikling i relation til mennesker med særlige behov. Foruden RoboBraille står Sensus bag udviklingen af en række innovative, digitale hjælpemidler som Sensus Braille, OctoBraille, PharmaBraille og Motto Captura.
Mere information om Sensus findes på www.sensus.dk

Om SPAMfighter

SPAMfighter er Europas førende spamfilter-producent og beskytter mennesker mere end 200 lande mod uønskede elektroniske reklamer mm. Virksomheden er ejet og stiftet af Henrik Sørensen og Martin Thorborg (som i 1995 startede Jubii) samt Martin Dyring og Daniel Hjortholt. Udover spamfiltre udvikler og tilbyder SPAMfighter også antispyware og antivirus samt værktøjer til optimering af computere. SPAMfighters mission er at redde verden fra uønskede elektroniske reklamer og tilbyde innovative PC optimerings værktøjer og sikkerhedsløsninger.

Mere information om SPAMfighter findes på: http://www.spamfighter.com/Lang_DA/
Kontaktinformation RoboBraille, Synscenter Refsnæs, Sensus
Lars Ballieu Christensen, RoboBraille koordinator
Telefon: +45 40 32 68 23 og +45 48 22 10 03
E-mail: lbc@robobraille.org
Kontaktinformation SPAMfighter
Kim Falkner, PR-ansvarlig
Telefon: 70 22 15 51
E-Mail: kf@spamfighter.com

» SPAMfighter - 26-11-2009

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste