Spammere udnytter VM i fodbold!

VM i fodbold er en kæmpe begivenhed både sportsligt, økonomisk og mediemæssigt og er naturligvis meget eftertragtet for fodboldfans. Men der er desværre personer som udnytter desperate personer, der gerne vil se VM i fodbold live i Sydafrika. SPAMfighter har identificeret en række spammails hvor nogen også indholder skadelig malware. Spam og malwaren bliver spredt via e-mail, hvori der er tilbud om gratis billetter til VM finalen, lotterier og lign. I mailen står der at man skal kontakte afsenderen for at få fat i de vundne billetter og som en del af den dialog bliver man formendtligt bedt om at oplyse sine kreditkortoplysninger. Andre mails har vedhæftede filer som man opfordres til at klikke på. Dette frarådes stærkt!

Indtil videre SPAMfighter har sporet e-mails der indeholder følgende i emnefeltet:

  • Fw: WIN TICKETS TO THE WORLD CUP
  • WORLD CUP 2010 PROMOTIONAL DRAWS
  • This letter/ attached file is from Chairman 2010 World Cup Local organizing committee (Dr.Irvin Khoza)
  • 2010 WORLD CUP LOTTO SPECIAL PROGRAMS.
  • CONGRATULATIONS!!You Have Won South African 2010 World Cup?


"VM - verdensmesterskabet i fodbold giver store muligheder for spammere. Det er en stor begivenhed for fodboldsfans, der samtidig tiltrækker stor international interesse. Det ved spammerne godt" udtaler Martin Thorborg, medstifter af SPAMfighter. "De fleste fodboldfans vil næsten gøre alt for at opleve VM finalen, og det resulterer i at folk bliver over spammet med tilbud på såkaldte rejser og lotterier til VM i Sydafrika. Vores råd er som altid: Hvis tilbuddet er for godt til at være sandt, så hold dig fra tilbuddet. Vær især særlig opmærksom de kommende uger med e-mail, der omhandler Verdensmesterskabet i fodbold i Sydafrika.


Spammerne er meget opmærksomme på store globale begivenheder, hvor der er stor interesse for billetsalg, Fodbold VM i Sydafrika er ingen undtagelse.

 

Om SPAMfighter

SPAMfighter er Europas førende spamfilter-producent og beskytter mennesker mere end 200 lande mod uønskede elektroniske reklamer mm. Virksomheden er ejet og stiftet af Henrik Sørensen og Martin Thorborg (som i 1995 startede Jubii) samt Martin Dyring og Daniel Hjortholt. Udover spamfiltre udvikler og tilbyder SPAMfighter også antispyware og antivirus samt værktøjer til optimering af computere. SPAMfighters mission er at redde verden fra uønskede elektroniske reklamer og tilbyde innovative PC optimerings værktøjer og sikkerhedsløsninger.

Mere information om SPAMfighter findes på: http://www.spamfighter.com/Lang_DA/

» SPAMfighter - 15-05-2010

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste