SPAMfighter og NovaStor annoncerer partnerskab

Novastor lancerer en white label version af SPAMfighter Registry Cleaner SLOW-PCfighter

København 14-07 - SPAMfighter som er Europas største anti spam producent annoncerer i dag et partnerskab med NovaStor, en ledende udvikler indenfor datasikkerhed og backup software. NovaStor har valgt at lancere en White label version af SLOW-PCfighter, et af de førende produkter i SPAMfighter sortiment. SLOW-PCfighter som er tilgængelig i 23 sprog kan på meget kort tid tilrettes til firmaer som ønsker deres egen registry cleaner.

"SPAMfighter tilbød de bedste muligheder for at udvide vores produktportefølje til vores kundebase", udtaler Mike Andrews, direktør i NovaStor. "Igennem en White-label af SLOW-PCfighter har vi skabt NovaTuneUP og kan nu tilbyde en effektiv Windows registry cleaner som kan hjælpe med at afhjælpe performanceproblemer på PC'ere"

NovaTuneUP optimerer som SLOW-PCfighter Windows opstart og performance ved at finde og fjerne ubrugte registreringer i Windows Registry. Disse opstår blandt andet fra fejlbehæftet software, driverinstallation og afinstallationer.

"Vi er glade for at være partnere med NovaStor og deres indsats for at sprede vores Registry Cleaner", udtaler Lori Raygoza, direktør i SPAMfighter, Nordamerika. "Med meget lille udviklingstid og omkostninger er SLOW-PCfighter den perfekte løsning for virksomheder som gerne vil tilbyde deres kunder et ekstra produkt."

Om Novastor:

NovaStor er en ledende leverandør af software løsninger til backup og databeskyttelse og især det markedsledende produkt NovaBACKUP. NovaStor tilbyder både software og SaaS løsninger til lokal og online backup. Kunderne og både private brugere, mobile brugere og SMB.

NovaStot har hovedkvarter i Schweiz og har kontorer i Tyskland (Hamborg) og USA (Agoura Hills, Californien) samt er repræsenteret i en lang række lande.

Om SPAMfighter:

SPAMfighter er Europas førende anti spam software udvikler af computer og server sikkerhedsløsninger til brugere i mere end 220 lande. Udover det prisvindende produkt SPAMfighter tilbydes også produkter til PC optimering, anti-spyware og anti-virus. SPAMfighter har også en vifte af muligheder for whitelabeling af eget software. Læs om whitelabel muligheder her.

 

» SPAMfighter - 14-07-2010

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste