SPAMfighter igen i top blandt Computerworlds kåring af bedste virksomheder

SPAMfighter som modtog den prestigefyldte pris Årets vækstkomet af Computerworld i 2007 blev igen anerkendt i årets kåringer i 2010. SPAMfighter endte på en flot 2. plads i kategorien "basissoftware" og en samlet 9. plads blandt samtlige IT-virksomheder i Danmark. Kriterierne for udvælgelsen er grundige analyser og et meget omfattende talmateriale som fortrinsvis er regnskabstal. I den samlede analyse indgik 330 virksomheder, der alle har en årlig omsætning på over 20 millioner.

Prisen er sammenfaldende med kåringen af SPAMfighter som Gazellevirksomhed 2010 i Dagbladet Børsens årlige kåringer af virksomheder som har været i stand til at skabe kraftig vækst i enten omsætning eller bruttoresultat.

Henrik Sørensen, CEO i SPAMfighter udtaler "Selvfølgelig er vi glade for den anerkendelse der ligger her. Kåringerne sender et signal til vores forretningspartnere og omverdenen om at vi formår at skabe vækst". Henrik Sørensen tilføjer: "Samtidigt er det et cadeau til vores danske og udenlandske ansatte. Vi har skabt en række produkter der har fundet global udbredelse og som i øjeblikket downloades og bruges af 50.000 - 60.000 om dagen."

Om SPAMfighter:

SPAMfighter er Europas førende anti spam software udvikler af computer og server sikkerhedsløsninger til brugere i mere end 220 lande. Udover det prisvindende produkt SPAMfighter tilbydes også produkter til PC optimering, anti-spyware og anti-virus. SPAMfighter har også en vifte af muligheder for whitelabeling af eget software. Læs om whitelabel muligheder her.

» SPAMfighter - 24-09-2010

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste