LinkedIn ramt af spam

SPAMfighter advarer brugere mod den store mængde af LinkedIn spam som i øjeblikket cirkulerer på nettet. Næsten 15% af alt spam rapporteret af det globale SPAMfighter community har de seneste par dage været falske linkedIn invitationer og beskeder.

Den massive mængde spam har typisk subject fields som "Linkedin new messages" eller "Linkedin alart" men også andre variationer forekommer. Klikker man på links i disse mails omdirigeres man til ondsindede hjemmesider med malware som typisk vil stjæle passwords og personlige oplysninger eller data på den inficerede PC. En anden type LinkedIn spam omdirigerer brugeren til sites som forsøger at sælge Viagra og andre lægemidler.

LinkedIn er et socialt netværk med over 50 millioner brugere som retter sig imod erhvervslivet. Martin Thorborg, medstifter af SPAMfighter udtaler "Spammere plejer at udnytte facebook og Twitter, men det er ingen overraskelse, at LinkedIn nu er interessant for spammere. Der vil sikkert være brugere af LinkedIn som ikke er forberedte som disse spam mails og som uforvarende kommer til at klikke på dem"

Om SPAMfighter:

SPAMfighter er Europas førende anti spam software udvikler af computer og server sikkerhedsløsninger til brugere i mere end 220 lande. Udover det prisvindende produkt SPAMfighter tilbydes også produkter til PC optimering, anti-spyware og anti-virus.

» SPAMfighter - 30-09-2010

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste