SPAMfighter advarer om WikiLeaks spam

Alle taler i øjeblikket om Wikileaks og de lækkede fortrolige dokumenter. I takt med at WikiLeaks oplever flere og flere problemer med lukning af PayPal, Mastercard og Visa er spammere nu også begyndt at misbruge WikiLeaks.

SPAMfighter har i dag iagttaget en lang række mails med emnefeltet "WikiLeaks on Twitter" hvor spammere tilbyder nyeste Wikileaks afsløringer. Disse mails ser ud til at stamme fra det sociale netværk Twitter, men indlejrede links i disse mails leder ikke til twitter sider, men falske e-handelssites der udbyder alle former for medikamenter.

"Det er typisk at spammere udnytter globale emner som er oppe i tiden. Det ser vi altid under eksempelvis Olympiske lege, de store naturkatastrofer og nu situationen med Wikileaks" udtaler Kim Falkner, SPAMfighter. Den megen virak om Wikileaks og de mange forsøg på et lægge WikiLeaks tjenesten ned lige nu er naturligvis interessante for spammere. Vi må imødese langt flere af disse aktiviteter i den kommende periode".

Som altid anbefales det at beskytte sin indbakke med et spam filter, sin computer med antispyware og antivirus og i øvrigt udvise forsigtighed med mails der virker suspekte.

» SPAMfighter - 08-12-2010

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste