ChicaLogic – Alt om IT & gadgets skrevet af kvinder og for kvinder

SPAMfighter introducerer nu ChicaLogic - et websted om alt det sjove IT målrettet til kvinder. ChicaLogic blogger og guider om IT og gadgets samt tilbyder forskelligt software som kan hjælpe kvinder der bruger IT, i en travl hverdag. Tonen er uformel og sproget letforståeligt. Ydermere er de mange guides, tips og tricks, krydret med en humoristisk tilgang.

Kira Eggers er redaktør for den danske del af Chicalogic. Sitet vil bære præg af hendes visioner, tilført den kvindelige læsers eget engagement, i form af kommentarer og blog indlæg. Kira har over 10 års erfaring med den danske onlineverden, som blandt andet stammer fra fire år på Jubii.dk. Hun er en erfaren blogger i mange medier og meget interesseret i og ikke mindst storforbruger af nyere teknologi. Derfor er hun det perfekte match for ChicaLogic, som er en troværdig kilde for kvinder med en PC.

I første omgang vil ChicaLogic opbygge en stor læserskare af kvinder og tilbyde et produkt til at optimere langsomme PC'ere, men flere produkter er i pipelinen.

 

» SPAMfighter - 14-12-2010

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste