Ny virus spreder sig hurtigt på Facebook !

SPAMfighter har erfaret at en ny trojan kaldet Mech Koobface spreder sig med lynets fart via Facebook. Mech Koobface stjæler dine infomationer og invadere dit system og lukker det konstant ned.

Det er ofte en bruger med navnet Smart Girl15, der ansøger om venskab. Vores anbefalning er at lade være med at accepter. Brugeren prøver at sende dig inficeret links med typisk "Barack Obama Skandale" eller lign. Vi anbefaler kraftigt at du IKKE åbner linket til "Barack Obama skandale".

Hvis andre af dine venner acceptere og/eller trykker på linket med "Barack Obama Skandale", så kan dit system muligvis også blive inficeret!

SPAMfighter anbefaler generelt IKKE at man trykker på links eller lign., der ser mistænktsomme ud, også selv om de kommer fra ens egne venner - de kan nemt være angrebet af en ondsindet trojan.

Samtidig anbefaler vi at du har et antivirus og et antispyware program installeret på din computer, hvis du ikke har det, så kan du downloade VIRUSfighter og SPYWAREfighter, der er 100% gratis i 30 dage!

» SPAMfighter - 05-01-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.
To reward your interest, we would like to offer you any of our award-winning products
at the price $19.95. Pick your own favorites.

Go back to previous page
Næste