SPAMfighter lancerer FULL-DISKfighter: Fire hard disk tools i eet!

København 13-01-2011: SPAMfighter lancerer nu et nyt tool til optimering af langsomme og fulde hard diske. FULL-DISKfighter har til hensigt at hjælpe PC brugere med at slette unødvendige filer på en hard disk, og stille forskellige hard disk tools til rådighed i et simpelt og brugervenligt interface. Disse hard disk tools kan hjælpe med at frigøre plads på hard disken og optimere hard diskens performance.

Gennem almindeligt brug af en PC, nye installationer af software og blandt andet Windows opdateringer vil der på en PC blive gemt mange midlertidige og unødvendige filer. Disse filer optager meget plads og kan potentielt påvirke PC'ens ydeevne. Som konsekvens vil mange PC brugere opleve en dårligere og dårligere performance af PC'en i almindelighed og hard disken i særdeleshed.

FULL-DISKfighter er fire værktøj:

  • Finder unødvendige filer såsom Windows Update History, temporære Internet filer, service packs, memory dumps og forskellige logfiler og meget andet
  • Finder duplikerede filer som optager plads på hard disken. Duplikerede filer kan være eksempelvis billeder, film og lydfiler som er blevet lagt ind flere gange af brugeren.
  • Finder store filer via simple søgninger og lader brugeren tage stilling til hvilke store filer der skal fjernes.
  • Tool til defragmentering (reorganisering) af hard disken for bedre ydeevne.

"SPAMfighter er glade for at tilføje FULL-DISKfighter til det eksisterende sortiment af sikkerheds- og optimeringssoftware. Som alt vores software er vi gået efter at gøre FULL-DISKfighter effektiv, nem at bruge og kompatibel med alle gængse Windows versioner. FULL-DISKfighter leder brugeren nemt igennem de steps der er nødvendige for at rense en hard disk og få den bedste ydeevne", udtaler Martin Thorborg, medstifter af SPAMfighter.

FULL-DISKfighter er tilgængelig i en gratis testversion som tilbyder en skanning af hard disken efter filer som kan slettes.

» SPAMfighter - 13-01-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste