Første Osama er Død Spam set!

Få timer efter offentliggørelsen af Osama Bin Laden's død er de første spam mail allerede set. Spammere var meget hurtige til at udnytte at specialstyrker fra den Amerikanske hær fandt og under ildkamp dræbte Osama Bin Laden natten til 02-05-2011.

En mail med titlen "Osama bin Laden is Dead - Look the photo!" ses nu i større mængder på nettet. I mailen er der en link som peger på en side med forskellige former for salg af viagra. Der opstod tidligt tvivl om billeder af Osama Bin Laden var ægte og nu forsøger spammere at drage fordel af dette.

"SPAMfighter advarer imod at man åbner sådanne mails og især at man klikker på links i disse mails", udtaler Kim Falkner, SPAMfighter. "Det er helt tydeligt at man forsøger at udnytte at denne historie har global interesse og at et billede af den døde Bin Laden er i høj kurs". Mange internetbrugere vil i øjeblikket være interessede i nyheder og baggrundsviden om Bin Laden's død og såvel spam mails som Google søgninger kan være inficerede med malware. Man må forvente at spammere intensiverer deres forsøg de kommende dage.

Som altid anbefales det at benytte et anerkendt spam filter og beskytte sig imod spyware.


» SPAMfighter - 02-05-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Exchange Anti Spam Filter på dansk
Go back to previous page
Næste