To SPAMfighter produkter har bestået VB100 test

I løbet af de seneste år, har der været en betydelig stigning i antallet af malware-angreb mod virksomheder og enkeltpersoner. Selv om det samlede niveau af spam er faldet, har spammerne udviklet nye metoder til at komme ind under radaren og lokke folk med phishing-angreb og sofistikeret malware.

SPAMfighter, Europas førende udvikler af anti-spam værktøj, kan stolt annoncere VB100 certificering for to af deres bedste anti-spam løsninger. VBSpam udfører jævnligt sammenlignende test af anti-spam programmer og er generelt anerkendt for at være dybdegående og grundige.

VB100De to SPAMfighter produkter, der indgår i "VBSPAM Comparative November 2011" er produkterne SPAMfighter, som fortrinsvis anvendes af private og SPAMfighter Mail Gateway, som er en server-løsning til små og mellemstore virksomheder. Begge produkter har bestået prøven og dermed bevist at de er effektive spam-filtre. Klient produktet SPAMfighter er et spamfilter til Outlook, andre Microsoft-mail-klienter og Mozilla Thunderbird. Produktet findes i en gratis version, og en pro-version. Den gratis version kan downloades her. SPAMfighter Mail Gateway er et populært anti-spam løsning for virksomheder, der ønsker at beskytte sig mod spam, phishing og alle slags trusler båret af emails. Produktet er tilgængeligt i en fuld funktionel 30-dages prøveversion og kan downloades her.

"Som altid, er vi glade for at få anerkendelse af industrien med disse certificeringer.
Vore kunder kan vælge vores løsninger med ro i sindet," siger Henrik Sørensen, som er medstifter af SPAMfighter.

om SPAMfighter
SPAMfighter er en certificeret Microsoft Gold Partner og baseret i Danmark. SPAMfighter er et førende anti-spam beskyttelse udvikler, og SPAMfighter tilbyder også værktøjer til computeroptimering. SPAMfighter produkterne er oversat til over 25 forskellige sprog.

» SPAMfighter - 01-12-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.
To reward your interest, we would like to offer you any of our award-winning products
at the price $19.95. Pick your own favorites.

Go back to previous page
Næste