To SPAMfighter produkter har bestået VB100 test

I løbet af de seneste år, har der været en betydelig stigning i antallet af malware-angreb mod virksomheder og enkeltpersoner. Selv om det samlede niveau af spam er faldet, har spammerne udviklet nye metoder til at komme ind under radaren og lokke folk med phishing-angreb og sofistikeret malware.

SPAMfighter, Europas førende udvikler af anti-spam værktøj, kan stolt annoncere VB100 certificering for to af deres bedste anti-spam løsninger. VBSpam udfører jævnligt sammenlignende test af anti-spam programmer og er generelt anerkendt for at være dybdegående og grundige.

VB100De to SPAMfighter produkter, der indgår i "VBSPAM Comparative November 2011" er produkterne SPAMfighter, som fortrinsvis anvendes af private og SPAMfighter Mail Gateway, som er en server-løsning til små og mellemstore virksomheder. Begge produkter har bestået prøven og dermed bevist at de er effektive spam-filtre. Klient produktet SPAMfighter er et spamfilter til Outlook, andre Microsoft-mail-klienter og Mozilla Thunderbird. Produktet findes i en gratis version, og en pro-version. Den gratis version kan downloades her. SPAMfighter Mail Gateway er et populært anti-spam løsning for virksomheder, der ønsker at beskytte sig mod spam, phishing og alle slags trusler båret af emails. Produktet er tilgængeligt i en fuld funktionel 30-dages prøveversion og kan downloades her.

"Som altid, er vi glade for at få anerkendelse af industrien med disse certificeringer.
Vore kunder kan vælge vores løsninger med ro i sindet," siger Henrik Sørensen, som er medstifter af SPAMfighter.

om SPAMfighter
SPAMfighter er en certificeret Microsoft Gold Partner og baseret i Danmark. SPAMfighter er et førende anti-spam beskyttelse udvikler, og SPAMfighter tilbyder også værktøjer til computeroptimering. SPAMfighter produkterne er oversat til over 25 forskellige sprog.

» SPAMfighter - 01-12-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste