Η SPAMfighter λανσάρει δωρεάν antivirus για Android

Καθώς τα κινητά τηλέφωνα και οι υπολογιστές tablet μπαίνουν όλο και περισσότερο στην καθημερινότητά μας, χρησιμοποιούνται όλο και πιο πολύ για προσωπικές και επαγγελματικές τραπεζικές συναλλαγές και για την αποθήκευση ευαίσθητων δεδομένων. Παράλληλα, γίνονται όλο και πιο συχνά στόχος για δημιουργούς κακόβουλου λογισμικού. Ο κίνδυνος να μολυνθεί ένα κινητό τηλέφωνο ή ένας υπολογιστής tablet από κακόβουλο λογισμικό αυξάνεται συνεχώς από τη στιγμή που πρωτοεμφανίστηκαν.

Όσο πιο δημοφιλείς γίνονται οι συσκευές αυτές, τόσο πιο πολλές δυνατότητες παρέχονται στους απατεώνες και τους εγκληματίες για να τις βάλουν στο στόχαστρο, ακόμα περισσότερο αν πρόκειται για φορητές συσκευές με ανοιχτή αρχιτεκτονική, όπως είναι το Android. Μόνο το 2011, ανεξάρτητες έρευνες έδειξαν πως ο αριθμός των απειλών ενάντια στις φορητές συσκευές Android αυξήθηκαν πάνω από 500% και η Google συχνά αναγκάζεται να αφαιρέσει εφαρμογές που κρύβουν κακόβουλο λογισμικό από το Android Market.

Η SPAMfighter ApS, κορυφαία πάροχος λογισμικού ασφαλείας για υπολογιστές και διακομιστές Windows ανακοινώνει μία νέα παραλλαγή του VIRUSfighter για Windows και του VIRUSfighter για Διακομιστές, που ονομάζεται VIRUSfighter Android. Το VIRUSfighter Android ασφαλίζει τις συσκευές Android από τις πιο πρόσφατες απειλές και μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι:

  • Τακτικές ενημερώσεις που διασφαλίζουν υψηλό δείκτη ανίχνευσης και προστασίας
  • Σάρωση κατά απαίτηση (συμπεριλαμβανομένης προγραμματισμένης σάρωσης) για εξοικονόμηση μπαταρίας
  • Οι νέες εφαρμογές σαρώνονται πριν χρησιμοποιηθούν
  • Υποστήριξη για Kindle Fire

Το VIRUSfighter Android είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της οικογένειας προϊόντων ασφαλείας VIRUSfighter, σχεδιασμένο να προστατεύει την Android συσκευή σας από τις πιο πρόσφατες απειλές κακόβουλου λογισμικού. Το VIRUSfighter Android διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από το Android Market εδώ.

Το VIRUSfighter Pro είναι η προστασία σας από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό για υπολογιστές Windows. Το λογισμικό προσφέρεται σε πλήρη έκδοση για δοκιμή 30 ημερών. Κατεβάστε το δοκιμαστικό εδώ.

Το VIRUSfighter για Διακομιστές είναι μία ελαφριά, εύκολη στη χρήση λύση ενάντια στους ιούς για χρήση σε διακομιστές Windows. Το λογισμικό για διακομιστές προσφέρεται σε πλήρη δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών και σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Κατεβάστε τη δοκιμαστική έκδοση εδώ.

Για το λανσάρισμα του VIRUSfighter Android, ο Henrik Sorensen, Διευθύνων Σύμβουλος της SPAMfighter ApS δήλωσε, "Με την προσθήκη του VIRUSfighter Android καλύπτουμε πλέον την πλήρη γκάμα πλατφόρμων που απειλούνται περισσότερο από τους κυβερνο-εγκληματίες - από υπολογιστές Windows, διακομιστές Windows και τώρα φορητές συσκευές Android. Τώρα με ικανοποίηση μπορούμε να προσφέρουμε προστασία και στους πελάτες μας με Android."

» SPAMfighter - 19-01-2012

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο