Προστασία Διακομιστή Exchange από Spam, χωρίς Ψευδοθετικά

Ο SPAMfighter κυκλοφόρησε την Αυτοτελή Μονάδα Exchange v. 3.0 του SPAMfighter, ένα γρήγορο και ισχυρό σύστημα καταπολέμησης του spam που αυξάνει την παραγωγικότητα και βελτιστοποιεί τον χρόνο εξαλείφοντας αποτελεσματικά το spam από την ροή του email σας. Σε αντίθεση με άλλες αντί-spam λύσεις που βασίζονται σε φίλτρα λέξεων, ο SPAMfighter βασίζεται στην εμπειρία και δεν παράγει ψευδοθετικά.

Η κινητήρια δύναμη της Αυτοτελούς Μονάδας Exchange του SPAMfighter είναι πάνω από 1.1 εκατομμύριο χρήστες διεθνώς. Κάθε μέρα, χιλιάδες από αυτούς τους χρήστες αναφέρουν spam στην εταιρεία. Όταν αρκετοί χρήστες του SPAMfighter έχουν αναφέρει το ίδιο μήνυμα spam, αφαιρείται άμεσα από τα γραμματοκιβώτια όλων των χρηστών της Αυτοτελούς Μονάδας Exchange του SPAMfighter.

Αυτό το αποδεδειγμένο σύστημα παρέχει άμεση προστασία από το spam, χωρίς αμφίβολες ρυθμίσεις ή συντηρήσεις και χωρίς ψευδοθετικά.

Κάθε μέρα, ο SPAMfighter ανιχνεύει περισσότερα από 4 εκατομμύρια email και αφαιρεί περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια μηνύματα spam.

Επειδή η Αυτοτελής Μονάδα Exchange του SPAMfighter είναι πλήρως ενοποιημένη με τον Διακομιστή Exchange της Microsoft, δεν χρειάζεται περαιτέρω λογισμικό εφαρμογής στην πλευρά του χρήστη. Καθώς φτάνει ένα email, η Αυτοτελής Μονάδα Exchange του SPAMfighter δημιουργεί μια μοναδική κρυπτογραφημένη υπογραφή για κάθε μήνυμα, και το στέλνει στον διακομιστή του SPAMfighter για αξιολόγηση. Εάν ο διακομιστής του SPAMfighter προσδιορίζει ένα μήνυμα ως spam, ειδοποιεί την Αυτοτελή Μονάδα Exchange του SPAMfighter και μετακινείται στο φάκελο spam του χρήστη. Αυτή η μοναδική εφαρμογή ροής εργασίας εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα διακοπών του email χάρις στην διεργασία του SPAMfighter.

Ενώ οι χρήστες σπανίως χρειάζεται να κοιτάξουν στους φακέλους spam τους, έχουν την εξασφάλιση να ξέρουν ότι οι φάκελοι spam είναι διαθέσιμοι.

Διοικητικές αναφορές βρίσκονται στην διάθεση των διαχειριστών επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν πόσα μηνύματα έχουν φιλτραριστεί, πόσοι χρήστες είναι ενεργοποιημένοι στον SPAMfighter, και περισσότερα.

Η Αυτοτελής Μονάδα Exchange του SPAMfighter διατίθεται επίσης με το λογισμικό της εταιρείας VIRUSfighter διασφαλίζοντας ότι ιοί και worms αφαιρούνται πριν βλάψουν τους υπολογιστές των χρηστών. Ο VIRUSfighter πωλείται ξεχωριστά, και είναι πλήρως ενοποιημένος με την Αυτοτελή Μονάδα Exchange του SPAMfighter. Συζευγμένα, τα δύο προγράμματα ασφαλείας προσφέρουν μια φιλική στον χρήστη και ασφαλή λύση σε δύο από τις μεγαλύτερες σημερινές απειλές στην επιχειρησιακή ασφάλεια.

Τα νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης v. 3.0 περιλαμβάνουν βελτιστοποιήσεις σχεδίασης και κρυφής μνήμης (cache) που αυξάνουν δραματικά την ταχύτητα επεξεργασίας των email, ενοποίηση με τον VIRUSfighter, αυτόματη αναβάθμιση προγράμματος, νέα διεπαφή διαχείρισης, και την ικανότητα εισαγωγής και εξαγωγής άσπρης και μαύρης λίστας.

Είτε είστε επιχειρηματίας που ψάχνει για μία αποτελεσματική αντί-spam λύση που δεν αναγκάζει υπαλλήλους να καταλάβουν και να ρυθμίσουν περίπλοκο software, ή είστε ένας διαχειριστής δικτύου που θέλει μία ισχυρή λύση αντί-spam που δεν παράγει ψευδοθετικά, η Αυτοτελής Μονάδα Exchange του SPAMfighter διαθέτει τα εργαλεία που χρειάζεστε.

Ο Αυτοτελής Μονάδα Exchange του SPAMfighter v. 3.0 απαιτεί Microsoft Windows Server 2000 η νεότερο και το.NET Framework 1.1.

Άδειες χρήσης Αυτοτελούς Μονάδας Exchange του SPAMfighter αρχίζουν από $125(US) ανά έτος για μια άδεια χρήσης 5 χρηστών. Διατίθενται άδειες χρήσης πολλαπλών χρηστών και πακέτα συμπεριλαμβάνοντας τον VIRUSfighter.

Για περισσότερες πληροφορίες ή λήψη δοκιμαστικής έκδοσης 30 ημερών επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας: http://www.spamfighter.com/product_sem.asp
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την SPAMfighter ApS, Rovsingsgade 88, DK-2200 Β. Κοπεγχάγη, Δανία. Τηλέφωνο: +45 7022 1551 Fax (Ευρώπη): +45 3323 0376, Fax (ΗΠΑ): +1 (347) 341-4657, Internet: http://www.spamfighter.com/, Email: info@spamfighter.com.

 

» SPAMfighter - 26-06-2007

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο