Η SPAMfighter και η NovaStor αναγγέλλουν την συνεργασία τους

Η NovaStor χρησιμοποιεί ιδιωτικές ετικέτες στην πολυγλωσσική εφαρμογή registry για Windows της SPAMfighter

Μπόκα Ρατόν, Φλόριντα (13 Ιουλίου 2010) - Η SPAMfighter, η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού προστασίας υπολογιστών και server, ανακοίνωσε σήμερα πως η NovaStor, μία από τις ηγετικές εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού προστασίας δεδομένων και backup, άρχισε να χρησιμοποιεί ιδιωτική ετικέτα στο πρόγραμμα registry για Windows, SLOW-PCfighter για την ανάπτυξη του NovaTuneUP. Διαθέσιμο σε 23 γλώσσες, το SLOW-PCfighter μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ιδιωτική ετικέτα για εταιρείες που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους λύσεις λογισμικού που θα προσθέσουν αξία στους υπολογιστές τους, χωρίς μεγάλες δαπάνες και με ανάπτυξη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

"Η SPAMfighter παρέχει τις καλύτερες συμπληρωματικές λύσεις που θα μας βοηθήσουν να επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας" είπε ο Mike Andrews, διευθύνων σύμβουλος της NovaStor. "Χάρη στη χρήση της λευκής ετικέτας του SLOW-PCfighter για τη δημιουργία του NovaTuneUP μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα πολύ ισχυρό registry cleaner για Windows που θα τους βοηθήσει να λύσουν τα προβλήματα απόδοσης του υπολογιστή τους".

Βασισμένο στο δημοφιλές πρόγραμμα της SPAMfighter, το SLOW-PCfighter, το NovaTuneUP βελτιστοποιεί την Εκκίνηση των Windows ψάχνοντας και αφαιρώντας όλες τις αχρησιμοποίητες εγγραφές στο μητρώο, από προγράμματα των οποίων έχει αποτύχει η εγκατάσταση, εγκαταστάσεις driver και προβληματικές απεγκαταστάσεις.

"Είμαστε χαρούμενοι με την συνεργασία μας με την NovaStor και την βοήθεια που θα τους παρέχουμε ώστε να μπορέσουν να προσφέρουν το δημοφιλές μας registry cleaner για Windows στην συνεχώς αυξανόμενη βάση πελατών τους" είπε η Lori Fraijo-Raygoza, διευθύνων σύμβουλος της SPAMfighter Βορείου Αμερικής. "Με ελάχιστη ανάπτυξη, χρόνο και κόστος το SLOW-PCfighter είναι η τέλεια λύση για εταιρείες που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους επιπλέον, αξιόλογα προϊόντα."


Σχετικά με την NovaStor

Η NovaStor είναι μία κορυφαία παγκόσμια εταιρεία που παρέχει λύσεις στον τομέα της προστασίας και διάθεσης δεδομένων. Ανάμεσα στα προϊόντα της βρίσκεται το κορυφαίο στον κλάδο πρόγραμμα προστασίας δεδομένων, το NovaBACKUP. Η NovaStor παρέχει λογισμικό, λύσεις SaaS και υπηρεσίες για τοπικό και online backup, ανάκτηση δεδομένων και διατήρηση σημαντικών επιχειρηματικών δεδομένων. Οι πελάτες της είναι οικιακοί χρήστες, χρήστες κινητών και SMB, πάροχοι υπηρεσιών αλλά και διεθνείς επιχειρήσεις. Οι οικονομικές λύσεις της NovaStor είναι ανεξάρτητες από πλατφόρμες και hardware και διασφαλίζουν το τεχνολογικό και οικονομικό κέρδος του πελάτη από το υπάρχον και μελλοντικό περιβάλλον IT το οποίο χρησιμοποιεί. Τα κεντρικά γραφεία της NovaStor είναι στην Ελβετία (Zug), έχει γραφεία στην Γερμανία (Αμβούργο) και τις ΗΠΑ (Agoura Hills) και εκπροσωπείται μέσω συνεργατών σε μεγάλο αριθμό χωρών.


Σχετικά με την SPAMfighter

Η SPAMfighter, που εδρεύει στην Δανία, είναι η ηγετική ευρωπαϊκή εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού προστασίας, που παρέχει κορυφαία προϊόντα ασφάλειας για υπολογιστές και server σε 7.158.016 χρήστες από 227 χώρες/περιοχές σε όλο τον πλανήτη. Εκτός από το βραβευμένο αντισπαμικό φίλτρο, το SPAMfighter προσφέρει, βελτιστοποίηση υπολογιστών, προγράμματα προστασίας από spyware και λύσεις προστασίας από ιούς. Η SPAMfighter επίσης, προσφέρει μία σειρά από πολυγλωσσικά προϊόντα λευκής ετικέτας. Η SPAMfighter ιδρύθηκε και ανήκει στον Henrik Sørensen, τον Martin Thorborg (ιδρυτές του Jubii - το μεγαλύτερο Internet Portal της Δανίας, που τώρα είναι μέρος του Lycos Europe Network), τον Daniel Hjortholt και τον Martin Dyring)

» SPAMfighter - 13-07-2010

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο