Ο SPAMfighter Κυκλοφόρησε Νέο Αντισπαμικό φίλτρο

Νέο αντισπαμικό εργαλείο προσφέρει άμεση προστασία, απρόσκοπτη ενσωμάτωση, καθώς και ανέμελη διαχείριση για τη πλατφόρμα IBM Lotus Domino

ΜΠΟΚΑ ΡΑΤΟΝ, Φλόριντα - 24 Φεβρουαρίου, 2009 - Η εταιρεία SPAMfighter που υποστηρίζεται από την μεγαλύτερη αντισπαμική κοινότητα του κόσμου, αναγγέλλει σήμερα την άμεση κυκλοφορία και διαθεσιμότητα της έκδοσης 1.0 της Mονάδας SPAMfighter Domino για Lotus Notes. Σχεδιασμένη αποκλειστικά για Περιβάλλον ΙΒΜ Lotus Domino, η νέα Μονάδα Domino του SPAMfighter ενσωματώνεται απρόσκοπτα με τον Διακομιστή Lotus Domino, παρέχοντας γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση και διατηρώντας τα γραμματοκιβώτια των χρηστών Lotus Notes απαλλαγμένα από την επίμονη ενοχλητική αλληλογραφία και μηνύματα «ψαρέματος».

Η Μονάδα Domino του SPAMfighter αποτελείται από μια εύρωστη μηχανή πυρήνας που υποστηρίζεται από φίλτρα υπογραφών και αλγόριθμων, συμπληρούμενη από ένα μοναδικό κοινοτικό φίλτρο που ενδυναμώνεται από την παγκόσμια κοινότητα άνω των έξι εκατομμυρίων spamfighters από περισσότερες από 224 χώρες. Συνδυάζοντας τις ικανότητες του αντισπαμικού κοινοτικού φίλτρου με τη μηχανή πυρήνα του, ο SPAMfighter επιτρέπει στους χρήστες να αποτελούν μέρος της λύσης και να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο των γραμματοκιβωτίων τους, ενδυναμώνοντάς τους να αναφέρουν ενεργά και να εξαλείψουν την ενοχλητική αλληλογραφία σε πραγματικό χρόνο. Τα χαρακτηριστικά και οφέλη της Μονάδας Domino του SPAMfighter περιλαμβάνουν:

- Άμεση λειτουργία χωρίς καμία απαίτηση παραμετροποίησης
- Άμεση προστασία από την ενοχλητική αλληλογραφία και απόπειρες «ψαρέματος»
- Απλή εγκατάσταση, διαχείριση και δημιουργία αναφοράς
- Υπέρ-χαμηλά ψευδώς θετικά με σχεδόν 100% αναλογία ακρίβειας
- Αυτόματες ενημερώσεις πραγματικού χρόνου ενδυναμούμενες από μια κοινότητα 6 εκατομμυρίων spamfighters
- Προηγμένη ανάλυση εικόνων και φίλτρων γλώσσας
- Παράγων ανίχνευσης Ονομαστικού Βιβλίου Διευθύνσεων (NAB)
- Εγγυημένο ιδιωτικό απόρρητο και ασφάλεια - τα μηνύματά σας παραμένουν στο δίκτυο
- Μοναδική υποστήριξη πλατφόρμας και βελτιστοποίηση Lotus Domino
- Χαμηλό ολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO)
- Δοκιμή 90 ημερών δωρεάν

Εκτός από ένα από το ισχυρότερα και ακριβέστερα αντισπαμικά φίλτρα της αγοράς, η Μονάδα Domino του SPAMfighter είναι ανέμελη, και δεν απαιτεί περαιτέρω λογισμικό από πλευράς πελάτη. Παραμετροποιείται μέσω μιας ελαφριάς εφαρμογής Lotus Notes, έτσι μόνο μια εγκατάσταση, ένας διαχειριστής και μια έκδοση απαιτούνται - εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα στα τμήματα πληροφορικής. Επιπλέον, η Μονάδα Domino έχει ενσωματωμένο παράγοντα που ανιχνεύει τακτικά το ονομαστικό βιβλίο διευθύνσεων (NAB), δίνοντας στον διαχειριστή την επιλογή να διορίσει εύκολα ή να απομακρύνει τους νέους χρήστες όταν και όπως χρειάζεται.
Η Μονάδα Domino επίσης προσφέρει προστιθέμενες δυνατότητες αναφοράς, επιτρέποντας σε διαχειριστές να ελέγχουν προληπτικά τον όγκο των φιλτραρισμένων ανεπιθύμητων μηνυμάτων, τον αριθμό ενεργών χρηστών, καθώς και τάσεις που επιτρέπουν στους διαχειριστές να φανερώνουν πιθανές απειλές και να προειδοποιήσουν τους χρήστες της οργάνωσής τους να είναι πιο άγρυπνοι ενάντια στις πιο πρόσφατες τεχνικές των spammers και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία που σχετίζεται με κακόβουλα λογισμικά.
Ο στόχος μας είναι να δημιουργούμε μια εύκολη και ανέμελη αντισπαμική λύση για την επιχείρηση που απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και επιτρέπει στους χρήστες να ωφεληθούν από τη δύναμη του SPAMfighter όπου και να βρίσκονται στον κόσμο, και άσχετα ποιον υπολογιστή χρησιμοποιούν,» αναφέρει ο Martin Thorborg, συνιδρυτής και CMO του SPAMfighter. «Η Μονάδα Domino του SPAMfighter παραμετροποιείται εύκολα και λειτουργεί άμεσα μετά την εγκατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο διαχειριστής είναι η λήψη της αυτοτελούς μονάδας, η ανάθεση χρηστών, καθώς και να ρυθμίσει την ευαισθησία του φίλτρου».

Διαχειριστές παρακαλώ ενημερωθείτε εδώ

 

Σχετικά με τον SPAMfighter
Ο SPAMfighter έχει μια μοναδική προσέγγιση σε κοινοτικό επίπεδο, ενδυναμώνοντας και επιτρέποντας τους χρήστες να αποτελούν μέρος της λύσης στον πόλεμο εναντίον της ενοχλητικής αλληλογραφίας. Συνδυάζοντας το βραβευμένο και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό με μια κοινότητα άνω των έξι εκατομμυρίων spamfighters παγκοσμίως, ο SPAMfighter προσφέρει ακριβή και αποδεδειγμένη προστασία γραμματοκιβωτίου από την ανεπιθύμητη αλληλογραφία, 24/7 δωρεάν. Κάθε μέρα, ο SPAMfighter αφαιρεί 15 εκατομμύρια ενοχλητικά μηνύματα από 20 εκατομμύρια δοκιμασμένα μηνύματα σε πάνω από 6 εκατομμύρια χρήστες σε 224 χώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε: www.spamfighter.com

Αντισπαμικό Φίλτρο Διακομιστή Exchange - Αντισπαμικό Φίλτρο Διακομιστή Αλληλογραφίας - Online Δωροεπιταγή - Εμπλοκή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας - Φραγέας Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας - Αντισπαμικό λογισμικό - Εμπλοκή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας - Αντισπαμικό Φίλτρο Exchange - Επιχειρησιακό Αντισπαμικό Φίλτρο - Αντισπαμικό Φίλτρο Διακομιστή Αλληλογραφίας - Σταματήστε την Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία

» SPAMfighter - 25-02-2009

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο