Δωρεάν Φίλτρο Spam από τον SPAMfighter

Ο SPAMfighter προσφέρει ένα αποτελεσματικό φίλτρο spam σε ιδιώτες χρήστες δωρεάν

Ιδιώτες που χρησιμοποιούν e-mail στο σπίτι, ή για μη-εμπορικούς λόγους μπορούν να χρησιμοποιούν τον SPAMfighter Στάνταρντ δωρεάν για όσο χρονικό διάστημα θέλουν.

«Γνωρίζουμε πόσο απαραίτητο είναι για όλους να έχουν ένα ασφαλή υπολογιστή που απειλείται από τον αυξανόμενο αριθμό spam. Έτσι δημιουργήσαμε μία δωρεάν έκδοση του SPAMfighter, επιτρέποντας σε όλους να έχουν ένα αποτελεσματικό φίλτρο spam, άσχετα από την οικονομική ευχέρεια τους», δηλώνει ο συνιδιοκτήτης, και συνιδρυτής του SPAMfighter, Martin Thorborg.

Ο SPAMfighter Στάνταρντ προσφέρει σε ιδιώτες χρήστες το ίδιο αποτελεσματικό φίλτρο www.spamfighter.com όπως την πληρωμένη έκδοση, SPAMfighter PRO. Οι μόνες διαφορές μεταξύ της πληρωμένης έκδοσης και της δωρεάν έκδοσης είναι τα προστιθέμενα χαρακτηριστικά.

Ο SPAMfighter Στάνταρντ επιτρέπει στους χρήστες να καταχωρούν σε μαύρη και άσπρη λίστα 100 διευθύνσεις e-mail και πεδία ορισμού. Με τον SPAMfighter PRO, αυτός ο αριθμός είναι απεριόριστος. Μαύρες και Άσπρες λίστες είναι προσωπικές στους λογαριασμούς των χρηστών. Οι χρήστες του SPAMfighter Στάνταρντ έχουν επίσης την δυνατότητα να μπλοκάρουν όσα μηνύματα spam επιθυμούν.

Η λειτουργία εμπλοκής και στις δύο εκδόσεις SPAMfighter Στάνταρντ και PRO είναι ότι αναφέρει το μήνυμα spam στους διακομιστές του SPAMfighter. Όταν το ίδιο e-mail μπλοκαριστεί αρκετές φορές, φιλτράρεται από όλους τους άλλους χρήστες στο μέλλον, έτσι ώστε η κοινότητα του SPAMfighter να μην το ξαναδεί ποτέ.

Οι χρήστες του SPAMfighter Στάνταρντ έχουν επίσης μια υπογραφή στο υποσέλιδο των e-mail τους που αναφέρει ότι χρησιμοποιούν τον SPAMfighter Στάνταρντ, και πόσα μηνύματα spam ο SPAMfighter έχει μπλοκάρει. Με τον SPAMfighter Στάνταρντ, οι χρήστες έχουν επίσης μία μικρή διαφήμιση δίπλα στην γραμμή εργαλείων του SPAMfighter. Αυτή η γραμμή εργαλείων διαφημίζει διάφορα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των προσφερόμενων διαγωνισμών του SPAMfighter.

Όταν κάνουν λήψη του SPAMfighter, όλοι οι χρήστες λαβαίνουν την πληρωμένη έκδοση SPAMfighter PRO δωρεάν για 30 ημέρες. Μετά τις 30 ημέρες, ιδιώτες χρήστες υποβαθμίζονται αυτομάτως στον δωρεάν SPAMfighter Στάνταρντ εκτός κι΄αν επιλέξουν να αγοράσουν την πληρωμένη έκδοση. http://www.spamfighter.com/SPAMfighter/Lang_EL/Product_Info.asp με την δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του SPAMfighter PRO. 

Ο SPAMfighter είναι μία κοινότητα φίλτρων spam με πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες, κάνοντάς το μοναδικό από τα άλλα διαθέσιμα φίλτρα spam. Εάν ένας χρήστης SPAMfighter λάβει ένα μήνυμα spam, μπορεί να το αναφέρει μόνο με ένα κλικ ενός κουμπιού. Όταν το ίδιο μήνυμα spam αναφερθεί αρκετές φορές, φιλτράρεται αυτομάτως από όλους τους άλλους χρήστες στο μέλλον του SPAMfighter. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του SPAMfighter θα προστατεύονται μονίμως από τις τελευταίες απειλές.
###
Ο SPAMfighter είναι ο προπορευόμενος κατασκευαστής φίλτρων spam στην Ευρώπη. Η Δανική εταιρεία ανήκει στους ιδρυτές της εταιρείας Jubii.dk, Henrik Sørensen και Martin Thorborg, μαζί με δύο προγραμματιστές, τους Daniel Hjortholt και Martin Dyring. Η εταιρεία SPAMfighter έχει 35 υπαλλήλους και εδρεύει στην Κοπεγχάγη. Ο SPAMfighter δεν έχει οφειλές και χρηματοδοτείται 100 τοις 100 από το εισόδημα των πωλήσεων του λογισμικού. Κάθε μέρα, ο SPAMfighter αφαιρεί περίπου 12 εκατομμύρια μηνύματα spam από 15 εκατομμύρια δοκιμασμένα ληφθέντα email από 3.2 εκατομμύρια χρήστες σε 215 χώρες/περιοχές.

Η κινητήρια δύναμη του SPAMfighter είναι το γεγονός ότι πάνω από 3.2 εκατομμύρια χρήστες αναφέρουν spam την ώρα της λήψης με ένα μόνο κλικ. Όταν αρκετοί χρήστες αναφέρουν το ίδιο μήνυμα spam, φιλτράρεται αυτομάτως από όλους τους υπόλοιπους χρήστες. Το αποτέλεσμα είναι ότι περίπου 90 τοις εκατό συνολικό φιλτράρισμα spam πριν ακόμα φθάσει σε κάποιον άλλο χρήστη. Περισσότερες πληροφορίες για τον SPAMfighter εδώ.

» SPAMfighter - 15-05-2007

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο