Κύμα Ισπανόφωνων Χρηστών του SPAMfighter

Η Ισπανία έχει γίνει μία σημαντικά αυξανόμενη αγορά software, και ειδικότερα στον τομέα των αντί-spam εταιρειών. Ωστόσο, πολλές Αμερικανικές εταιρείες αντί-spam δεν έχουν δεχθεί την Ισπανική αγορά.
Ο Martin Thorborg συνιδρυτής παρατήρησε, «Η Ισπανία είναι μια πολύ σημαντική αγορά για μας, επειδή οι ανταγωνιστές μας στις ΗΠΑ τους παραμελούν εντελώς. Στόχος μου είναι οι Ισπανόφωνες χώρες να είναι η μεγαλύτερη αγορά μας φέτος». Ο Martin Thorborg και η Ομάδα SPAMfighter κάνανε μερικά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση υλοποιώντας άμεσα την Ισπανική υποστήριξη λογισμικού και ιστοτόπου (website) στην Ισπανική γλώσσα.

Όπως ο SPAMfighter εξαπλώθηκε σε περισσότερες από 200 χώρες στον κόσμο, έγινε απαραίτητο να υπάρξει υποστήριξη σε πολλές γλώσσες για τους χρήστες μας. Η Ισπανία έγινε προτεραιότητα στον SPAMfighter κάνοντας απαραίτητη την εύρεση τρόπου με τον οποίο αυτοί οι χρήστες να μπορούν να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τον SPAMfighter. Η νέα Ισπανική υποστήριξη προσφερόμενη από τον SPAMfighter θα επιτρέψει στους Ισπανόφωνους χρήστες όχι πια να μην επανέρχονται στην Αγγλική γλώσσα όταν επικοινωνούν με το προσωπικό της υποστήριξης. Αντίθετα, θα μπορούν να επικοινωνούν στην μητρική τους γλώσσα για ταχύτερες και ποιο σαφείς απαντήσεις.
Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο ο SPAMfighter προσέγγισε την Ισπανική αγορά είναι μέσω της μετάφρασης του λογισμικού και του ιστότοπου (website). Ισπανοί χρήστες μπορούν να αναζητήσουν μέσω του ιστότοπου (website) του SPAMfighter στην μητρική τους γλώσσα. Η υπηρεσία επίσης συνεχίζει μετά την λήψη του διαθέσιμου προγράμματος του SPAMfighter στα Ισπανικά. Δεν θα αναμένεται από τους χρήστες να χειριστούν το πρόγραμμα σε μια γλώσσα που δεν ομιλούν.

Με τα μάτια στραμμένα προς την Ισπανία, γίνονται προσπάθειες να γίνει ο SPAMfighter ακόμα πιο εύχρηστος στους Ισπανούς χρήστες.

Ο SPAMfighter είναι ο προπορευόμενος κατασκευαστής φίλτρων spam στην Ευρώπη. Η Δανική εταιρεία ανήκει στους ιδρυτές της εταιρείας Jubii.dk, Henrik Sørensen και Martin Thorborg, μαζί με δύο προγραμματιστές, τους Daniel Hjortholt και Martin Dyring. Η εταιρεία SPAMfighter έχει 25 υπαλλήλους και εδρεύει στην Κοπεγχάγη. Ο SPAMfighter δεν έχει οφειλές και χρηματοδοτείται 100 τοις 100 από το εισόδημα των πωλήσεων του λογισμικού SPAMfighter. Κάθε μέρα, ο SPAMfighter αφαιρεί περίπου 4 εκατομμύρια μηνύματα spam από 5 εκατομμύρια δοκιμασμένα ληφθέντα email από ένα εκατομμύριο χρήστες σε 210 χώρες/περιοχές.
Η κινητήρια δύναμη του SPAMfighter είναι το γεγονός ότι πάνω από 1.7 εκατομμύριο χρήστες αναφέρουν spam στην ώρα της λήψης με ένα μόνο κλικ. Όταν αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει το ίδιο μήνυμα spam, φιλτράρεται αυτομάτως από όλους τους υπόλοιπους χρήστες. Το αποτέλεσμα είναι 95 τοις εκατό συνολικό φιλτράρισμα του spam πριν ακόμα φθάσει σε κάποιον άλλο χρήστη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Martin Thorborg, SPAMfighter ApS, Rovsingsgade 88, DK-2200 Β. Κοπεγχάγη, Δανία, Τηλέφωνο: +45 7022 1551 Fax (Ευρώπη): +45 3323 0376 Fax (ΗΠΑ): +1 (347) 341-4657

Για περισσότερες πληροφορίες, πηγαίνετε http://www.spamfighter.com/Lang_EL/

 

» SPAMfighter - 01-01-2007

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο