Ο SPAMfighter Παρουσιάζει την Υποστήριξη για Outlook 2007

Ο Outlook 2007 προστέθηκε στη λίστα λογισμικών που υποστηρίζει ο SPAMfighter σε πρόσφατη ενημέρωση του SPAMfighter. Τώρα οι χρήστες Outlook 2007 μπορούν να κάνουν λήψη του SPAMfighter και να επωφεληθούν πλήρως από τα πλεονεκτήματα του προπορευόμενου φίλτρου spam της Ευρώπης.

«Οι περισσότεροι από τους χρήστες μας βρίσκονται συχνά στον υπολογιστή τους για έλεγχο email και διαθέτουν τις τελευταίες εφαρμογές email. Θέλουμε αυτοί οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιούν τον SPAMfighter με την πιο πρόσφατη τεχνολογία». Δηλώνει ο συνιδιοκτήτης Martin Thorborg.
Ο SPAMfighter ενσωματώνεται απρόσκοπτα με όλες τις εκδόσεις Outlook από το 2000 έως την πιο πρόσφατη του 2007. Μέσα σε όλες τις εκδόσεις του, ο SPAMfighter τοποθετεί μία γραμμή εργαλείων κάτω από εκείνη του Outlook. Αυτή η γραμμή εργαλείων δίνει άμεση πρόσβαση πολλών επιλογών στους χρήστες του email.

Αυτή η γραμμή εργαλείων επιτρέπει στους χρήστες να αναφέρουν ένα μήνυμα spam που ενδεχομένως να έχει ξεφύγει από το φίλτρο του SPAMfighter. Όταν αρκετοί χρήστες αναφέρουν το ίδιο μήνυμα spam, φιλτράρεται αυτομάτως από όλους τους υπόλοιπους χρήστες της κοινότητας του SPAMfighter. Έχοντας τη γραμμή εργαλείων του SPAMfighter, οι χρήστες μπορούν να το αναφέρουν μόνο με ένα κλικ.

Οι χρήστες του SPAMfighter μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη γραμμή εργαλείων του SPAMfighter για να διαχειριστούν την άσπρη και μαύρη λίστα. Επιπρόσθετα, επιτρέπει στους χρήστες να διαγράψουν εκατοντάδες μηνύματα spam μόνο με ένα κλικ.

Η γραμμή εργαλείων του SPAMfighter διατίθεται στη τελευταία έκδοση του Outlook 2007. Παρά τις αλλαγές στην εμφάνιση του Outlook 2007 συγκριτικά με προηγούμενες εκδόσεις του Outlook, η γραμμή εργαλείων του SPAMfighter παραμένει η ίδια, κάνοντάς το εύκολο για τους χρήστες που προβαίνουν σε αναβάθμιση από προηγούμενες εκδόσεις του Outlook.
Με τον SPAMfighter να υποστηρίζει τον Outlook 2007, περισσότεροι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον SPAMfighter και με αυτόν τον τρόπο να προστατευτούν με τον προπορευόμενο κατασκευαστή αντί- spam φίλτρου της Ευρώπης.
***

Ο SPAMfighter είναι ο προπορευόμενος κατασκευαστής φίλτρων spam στην Ευρώπη Η Δανική εταιρεία ανήκει στους ιδρυτές της εταιρείας Jubii.dk, Henrik Sørensen και Martin Thorborg, μαζί με δύο προγραμματιστές, τους Daniel Hjortholt και Martin Dyring. Η εταιρεία SPAMfighter έχει 30 υπαλλήλους και εδρεύει στην Κοπεγχάγη. Ο SPAMfighter δεν έχει οφειλές και χρηματοδοτείται 100 τοις 100 από το εισόδημα των πωλήσεων του λογισμικού. Κάθε μέρα, ο SPAMfighter αφαιρεί περίπου 10 εκατομμύρια μηνύματα spam από 14 εκατομμύρια δοκιμασμένα ληφθέντα email από τρία εκατομμύρια χρήστες σε 210 χώρες/περιοχές.

Η κινητήρια δύναμη του SPAMfighter είναι το γεγονός ότι πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες αναφέρουν spam στην ώρα της λήψης με ένα μόνο κλικ. Όταν αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει το ίδιο μήνυμα spam, φιλτράρεται αυτομάτως από όλους τους υπόλοιπους χρήστες. Το αποτέλεσμα είναι ότι περίπου 90 τοις εκατό συνολικό φιλτράρισμα του spam πριν ακόμα φθάσει σε κάποιον άλλο χρήστη. [Περισσότερες πληροφορίες εδώ για τον SPAMfighter εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Martin Thorborg, SPAMfighter ApS, Rovsingsgade 88, DK-2200 Β. Κοπεγχάγη, Δανία. Τηλέφωνο: +45 7022 1551 Fax (Ευρώπη): +45 3323 0376 Fax (ΗΠΑ) +1 (561) 962 4266

 

» SPAMfighter - 17-03-2007

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο