Ο SPAMfighter Ανοίγει Γραφείο στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ο SPAMfighter ApS, η προπορευόμενη εταιρεία φίλτρων της Ευρώπης, ανακοινώνει το άνοιγμα καινούργιου γραφείου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υπό την OakSky ΗΠΑ, Inc. Εδρεύει στρατηγικά στην Boca Raton, Φλόριντα σαν σημείο σύνδεσης στην Αμερικανική ήπειρο.

Ο SPAMfighter είναι μία διεθνής εταιρεία που καταλαβαίνει την σπουδαιότητα της αγοράς της Βορείου Αμερικής στον κλάδο της ασφάλειας και λήψης. Η OakSky ΗΠΑ, Inc. θα συγκεντρωθεί στο να κάνει δυνατότερη τη θέση του SPAMfighter στην αγορά.

Οι ΗΠΑ είναι μία από τις δυνατότερες χώρες αγοράς και πώλησης προϊόντων online. Με την προχωρημένη τεχνολογία και τον γρήγορο ρυθμό του σήμερα, οι πελάτες έχουν ήδη συνηθίσει να αισθάνονται άνετα αγοράζοντας προϊόντα online.

Ανοίγοντας ένα γραφείο στις ΗΠΑ, οι χρήστες του SPAMfighter θα επωφεληθούν από το υψηλό επίπεδο υποστήριξης και θετική εμπειρία πελατών, παρέχοντας πολυεθνική και παγκόσμια σύνδεση.

Η OakSky ΗΠΑ, Inc. θα εστιάσει την προσοχή της ανοίγοντας πόρτες εταιρικής παγκοσμιοποίησης για τον SPAMfighter. Σκοπός της νέας ομάδας ΗΠΑ είναι να επιτρέψει στον SPAMfighter να μεγαλώσει και να εισχωρήσει στην αγορά της Βορείου Αμερικής σε υψηλότερο επίπεδο σύμφωνα με τις τοπικές απαιτήσεις επεκτείνοντας την παρουσία του, εστιάζοντας στην καθιέρωση νέων συμμαχιών και ενδυναμώνοντας τις σχέσεις με τους υπάρχοντες μεταπωλητές, συνεταίρους και πελάτες παγκοσμίως.

Το γραφείο εδρεύει στην 433 Plaza Real, Boca Raton, Φλόριντα 33432, Τηλέφωνο (561) 962- 4166, Fax (561) 962-4266. Το νέο γραφείο είναι ανοικτό από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00 ΗΠΑ, ανατολική συμβατική ώρα (EST).

H αγορά των ΗΠΑ είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως, κάνοντας αυτή μια δυνατή ευκαιρία προσέγγισης του Αμερικανού πελάτη με την εμπειρία της διεύθυνσης του OakSky ΗΠΑ.

Ο γενικός διευθυντής του OakSky ΗΠΑ, Inc. προέρχεται από βραβευμένη εταιρεία παροχέα λογισμικών ασφαλείας, με μπακαλορεά επιστήμης στην Επιχειρησιακή διοίκηση και εξειδίκευση στο E-Commerce και παρέχει την καθοδήγηση του SPAMfighter στην ακολουθία απαραίτητων βημάτων της αγοράς της Βορείου Αμερικής, αυξάνοντας την σημερινή της διαθέσιμη επιχειρησιακή προοπτική.

Η Παγκοσμιοποίηση είναι ο αποφασιστικός παράγων της επιτυχίας στον κλάδο λογισμικών υπολογιστών. Καθιερώνοντας ένα γραφείο στις ΗΠΑ επεκτείνει και ανοίγει νέες πόρτες σε άλλες αγορές που περιμένουν την πρόσβαση στα προϊόντα του SPAMfighter.

****
Ο SPAMfighter είναι ο προπορευόμενος κατασκευαστής φίλτρων spam στην Ευρώπη Η Δανική εταιρεία ανήκει στους ιδρυτές της εταιρείας Jubii.dk, Henrik Sørensen και Martin Thorborg, μαζί με δύο προγραμματιστές, τους Daniel Hjortholt και Martin Dyring. Η εταιρεία SPAMfighter έχει 35 υπαλλήλους και εδρεύει στην Κοπεγχάγη. Ο SPAMfighter δεν έχει οφειλές και χρηματοδοτείται 100 τοις 100 από το εισόδημα των πωλήσεων του λογισμικού. Κάθε μέρα, ο SPAMfighter αφαιρεί περίπου 12 εκατομμύρια μηνύματα spam από 15 εκατομμύρια δοκιμασμένα ληφθέντα email από πάνω από 3.2 εκατομμύρια χρήστες σε 215 χώρες/περιοχές.

Η κινητήρια δύναμη του SPAMfighter είναι το γεγονός ότι πάνω από 3.2 εκατομμύρια χρήστες αναφέρουν spam στην ώρα της λήψης με ένα μόνο κλικ. Όταν αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει το ίδιο μήνυμα spam, φιλτράρεται αυτομάτως από όλους τους υπόλοιπους χρήστες. Το αποτέλεσμα είναι ότι περίπου 90 τοις εκατό συνολικό φιλτράρισμα του spam πριν ακόμα φθάσει σε κάποιον άλλο χρήστη. [Περισσότερες πληροφορίες για τον SPAMfighter εδώ.

 

 

» SPAMfighter - 04-05-2007

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο