O SPAMfighter 5.0 Τώρα Φιλτράρει Καλύτερα από Ποτέ

Η πιο πρόσφατη έκδοση του SPAMfighter είναι τώρα διαθέσιμη και προστατεύει τους χρήστες του SPAMfighter όπως ποτέ πριν.

Ο SPAMfighter μόλις κυκλοφόρησε την έκδοση 5.0 δίνοντας στους χρήστες του SPAMfighter τη καλύτερη δυνατή προστασία. Ο SPAMfighter 5.0 έχει πολλές νέες βελτιώσεις για να καλυτερεύσει τις ικανότητες φιλτραρίσματος, που είναι μοναδικές και διαθέσιμες μόνο στους χρήστες του SPAMfighter.

«Αυτή η νέα έκδοση του SPAMfighter προφταίνει τους τελευταίους τύπους μηνυμάτων spam, κάνοντας το φιλτράρισμα για τους χρήστες του SPAMfighter ακόμα καλύτερο», δηλώνει περήφανα ο Martin Thorborg.

Ένας τύπος μηνύματος spam, που έχει βασανίσει χρήστες email παγκοσμίως, είναι το spam σε μορφή εικόνας. Αυτό το ιδιαίτερο μήνυμα spam συνεχίζει να γίνεται όλο και περισσότερο τεχνικά προχωρημένο, κάνοντάς το ακόμα πιο δύσκολο να φιλτραριστεί.

Ο SPAMfighter δημιούργησε ένα φίλτρο για να ανιχνεύσει την εικόνα προκειμένου να προσδιορίσει εάν είναι spam. Η τελευταία έκδοση του SPAMfighter αύξησε την ταχύτητα αυτής της διαδικασίας ανίχνευσης μαθαίνοντας στο φίλτρο να αναγνωρίζει μηνύματα spam κοιτάζοντας μόνο σε μικρά τμήματα της εικόνας. Ο SPAMfighter μπορεί να δημιουργήσει πολλαπλές υπογραφές για την ίδια εικόνα. Αυτές οι υπογραφές είναι μόνο υπογραφές μέρους της εικόνας. Αυτό αυξάνει την αποδοτικότητα του φίλτρου του SPAMfighter ενώ επιτρέπει αυξημένες ευκαιρίες να υπολογίσει την γνωστή υπογραφή.

Ο SPAMfighter δημιούργησε περαιτέρω μια μέθοδο φιλτραρίσματος μηνυμάτων spam διαφόρων μεγεθών. Τα φίλτρα του SPAMfighter μπορούν τώρα να διαβαθμίσουν την κλίμακα κάνοντας το μέγεθος ασήμαντο, και να ανιχνεύσουν τα email για spam με αυτόν τον τρόπο. Αυτό κάνει την ανίχνευση των μηνυμάτων spam ευκολότερη γιατί ο εφικτός όγκος είναι μικρότερος.

Ένας άλλος τρόπος φιλτραρίσματος μηνυμάτων spam-εικόνων, για τον οποίο ο SPAMfighter εργάστηκε σκληρά για να βελτιώσει, είναι η ανίχνευση κειμένου σε μηνύματα spam. Όντας ικανός να ανιχνεύει τις εικόνες, το κείμενο μπορεί να επιλεγεί και να αναγνωριστεί ως spam ευκολότερα. Ακόμα βελτιώνουμε αυτό το χαρακτηριστικό, και θα γίνει ακόμα πιο προχωρημένο πολύ σύντομα.

Ο SPAMfighter χρησιμοποιεί κεντρική βάση δεδομένων από spam που έχουν αναφερθεί από τους χρήστες SPAMfighter. Τα μηνύματα Spam φιλτράρονται μέσω της βάσης δεδομένων συγκρίνοντας εισερχόμενα email με τα μηνύματα spam μέσα στη βάση δεδομένων για να προσδιορίσουν εάν ένα email είναι spam. Έχοντας αυτήν την βάση δεδομένων μονίμως ενημερωμένη από τους χρήστες που αναφέρουν μηνύματα spam, ο SPAMfighter μπορεί να φιλτράρει τα τελευταία μηνύματα spam. Με αυτή την έννοια, η κοινότητα (community) πολεμάει μονίμως εναντίον των μηνυμάτων spam μπλοκάροντας συνεχώς τις τελευταίες μορφές των μηνυμάτων spam.

Η βάση δεδομένων του SPAMfighter ανήκει και συντηρείται από την εταιρεία SPAMfighter που απασχολεί τεχνικούς που παρακολουθούν τα μηνύματα spam που έχουν αναφερθεί, και που εργάζονται όλο το 24ωρο για να προλαβαίνουν τα τελευταία τεχνάσματα των spammers. Εξετάζοντας αυτά τα μηνύματα spam το φίλτρο του SPAMfighter 5.0 βελτιώθηκε για να ανιχνεύει καλύτερα τα μηνύματα spam.

Αυτές οι νέες μέθοδοι φιλτραρίσματος spam βοηθούν για να προλάβουμε κάθε νέο τέχνασμα που χρησιμοποιούν οι spammers. Και η ταχύτητα και η τεχνολογία του φίλτρου έχουν ενημερωθεί. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του SPAMfighter μπορούν να λαβαίνουν γρήγορα τα email τους χωρίς spam.

Οι χρήστες SPAMfighter λαβαίνουν το καλύτερο δυνατόν φιλτράρισμα με τις τελευταίες ενημερώσεις. Ο SPAMfighter 5.0 σίγουρα θα δώσει καλύτερο φιλτράρισμα στους χρήστες του SPAMfighter προσφέροντας τη τελευταία τεχνολογία στο φιλτράρισμα spam.

***
Ο SPAMfighter είναι ο προπορευόμενος κατασκευαστής φίλτρων spam στην Ευρώπη Η Δανική εταιρεία ανήκει στους ιδρυτές της εταιρείας Jubii.dk, Henrik Sørensen και Martin Thorborg, μαζί με δύο προγραμματιστές, τους Daniel Hjortholt και Martin Dyring. Η εταιρεία SPAMfighter έχει 25 υπαλλήλους και εδρεύει στην Κοπεγχάγη... Ο SPAMfighter δεν έχει οφειλές και χρηματοδοτείται 100 τοις 100 από το εισόδημα των πωλήσεων του λογισμικού. Κάθε μέρα, ο SPAMfighter αφαιρεί περίπου 12 εκατομμύρια μηνύματα spam από 15 εκατομμύρια δοκιμασμένα ληφθέντα email από 2.7 εκατομμύρια χρήστες σε 212 χώρες/περιοχές.

Η κινητήρια δύναμη του SPAMfighter είναι το γεγονός ότι πάνω από 2.7 εκατομμύρια χρήστες αναφέρουν spam στην ώρα της λήψης με ένα μόνο κλικ Όταν αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει το ίδιο μήνυμα spam, φιλτράρεται αυτομάτως από όλους τους υπόλοιπους χρήστες. Το αποτέλεσμα είναι ότι περίπου 90 τοις εκατό συνολικό φιλτράρισμα του spam πριν ακόμα φθάσει σε κάποιον άλλο χρήστη. [Περισσότερες πληροφορίες εδώ για τον SPAMfighter εδώ.

 

» SPAMfighter - 14-02-2007

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο