Δελτίο Τύπου – Ο SPAMfighter τώρα για Outlook Express

Κοπεγχάγη, Δανία - 24 Νοεμβρίου 2003

Σήμερα ο SPAMfighter, προπορευόμενος παροχέας αντίspam στην Ευρώπη, ανακοίνωσε ότι η έκδοση του SPAMfighter για Outlook Express είναι διαθέσιμη. Το δωρεάν add-in του SPAMfighter σας προστατεύει από spam και σας ενθαρρύνει να αντισταθείτε! Τώρα οι χρήστες του Outlook Express μπορούν να συμμαχήσουν με τους περισσότερους από 300.000 χρήστες που αποτελούν την μεγαλύτερη δωρεάν κοινότητα αντί-spam στον κόσμο.

Κινητήρια δύναμη του SPAMfighter είναι μία πολύ μεγάλη κοινότητα ατόμων που άμεσα αναφέρουν εάν έχουν λάβει ένα μήνυμα spam. Όταν αρκετά άτομα έχουν αναφέρει το ίδιο μήνυμα spam, φιλτράρεται αυτόματα για την υπόλοιπη κοινότητα. Έτσι πολύ λίγα άτομα στην κοινότητα θα δουν ποτέ ένα μήνυμα spam. Επιπρόσθετα ένας μεγάλος αριθμός spam φιλτράρεται πριν καν χτυπήσει την κοινότητα. Τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε αυτό το κρατάμε μυστικό, οι spammers μπορεί να διαβάζουν και το παρόν δελτίο τύπου.

Πριν την κυκλοφορία του, ο SPAMfighter για Outlook Express δοκιμάστηκε από περισσότερους από 5.000 χρήστες από 100 χώρες και το feedback των χρηστών οδήγησε σε πολλές βελτιώσεις.

Ο SPAMfighter για Outlook είναι 100% δωρεάν για χρήση στο σπίτι. Εταιρείες μπορούν να αγοράσουν τον SPAMfighter για $25.00 ΗΠΑ ανά έτος.
Αργότερα φέτος, θα κυκλοφορήσει ο SPAMfighter για Διακομιστές Microsoft Exchange.

Λήψη Δωρεάν SPAMfighter για Outlook Express εδώ: http://www.spamfighter.com

Ο SPAMfighter λειτουργεί με την πλήρη οικογένεια των Windows: Windows 98/ME/NT/2000/XP και Outlook 2000, 2002, 2003 και Outlook Express 5.0 και μεταγενέστερα.

Ο SPAMfighter για Διακομιστές Exchange αναμένεται αργότερα μέσα στον χρόνο.

Κάθε μέρα, ο SPAMfighter αφαιρεί 800.000 μηνύματα spam από 2.5 εκατομμύρια δοκιμασμένα ληφθέντα email από 320.000 χρήστες σε 119 χώρες. Ο SPAMfighter είναι Δανική εταιρεία με έδρα την Κοπεγχάγη.

» SPAMfighter - 24-11-2003

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο