Ανακοίνωση Κοινοπραξίας μεταξύ SPAMfighter και CYIOS Corporation

Στις 5 Μαΐου, 2006 η CYIOS Corporation υπέγραψε συμφωνία κοινοπραξίας με την εταιρεία SPAMfighter προκειμένου να ενσωματώσει το προπορευόμενο φίλτρο spam στο νέο τους προϊόν, XO Office, καθώς επίσης και άλλες ευκαιρίες εμπορικής εκμετάλλευσης μεταξύ των εταιρειών.

Η CYIOS αποφάσισε να προβεί σε συνεργασία με την SPAMfighter ApS. Μετά από πολύμηνη δοκιμή και παρατήρηση διαφόρων φίλτρων spam, διαπίστωσε ότι το φίλτρο του SPAMfighter έχει ανώτερες ικανότητες. Αυτές οι ικανότητες είναι σημαντικές για την επιτυχία του πιο πρόσφατου προϊόντος της, το XO Office.

Ο γενικός διευθυντής (CEO) του SPAMfighter, Henrik Sørensen ανέφερε «Είμαστε πολύ περήφανοι να συνεργαζόμαστε με την CYIOS που προσανατολίζεται στην ποιότητα. Επικεντρωνόμαστε σε αποτελεσματικά και εύχρηστα φίλτρα spam και αυτό ακριβώς αναζητούσε η CYIOS». Ο SPAMfighter θα συνεργαστεί με την CYIOS για να ενοποιήσει απρόσκοπτα την πιο πρόσφατη έκδοση φίλτρου spam με το XO Office.

Η CYIOS θα αναβαθμίσει σύντομα το XO Office με την τελευταία έκδοση του SPAMfighter. Το φίλτρο του SPAMfighter είναι μοναδικό σε σχέση με άλλα φίλτρα spam που υπάρχουν τώρα στην αγορά για την ικανότητα του να διαθέτει ανεξάρτητες άσπρες λίστες, σε αντίθεση με μία μοναδική άσπρη λίστα για μια ολόκληρη οργάνωση, περιορισμός πολλών άλλων φίλτρων spam. Επιπρόσθετα, ο SPAMfighter είναι το μόνο φίλτρο καταπολέμησης spam στην αγορά που αναγνωρίζει εικόνες στα email, και μπορεί να μπλοκάρει εικόνες μηνυμάτων spam.

Οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν την συνεργασία με σχέδια κοινής εμπορικής εκμετάλλευσης όπως την διαφήμιση καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη του XO Office σε άλλες γλώσσες. Ο SPAMfighter είναι Δανική εταιρεία και η προπορευόμενη φίλτρου spam της Ευρώπης με πάνω από 1.2 εκατομμύρια χρήστες διεθνώς. Για περισσότερες πληροφορίες για τον SPAMfighter, παρακαλούμε κοιτάξτε εδώ: www.spamfighter.com. Η CYIOS είναι η προπορευόμενη αντισυμβαλλόμενη εταιρεία της Υπηρεσίας Εθνικής Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών. Περισσότερες πληροφορίες για την CYIOS διατίθενται εδώ: www.cyios.com. Μόλις δημιουργήσανε το XO Office που είναι ένα λογισμικό «εικονικού γραφείου» (virtual office) που ενώνει το προσωπικό και βοηθάει στην διοργάνωση έργων σε ένα μοναδικό πρόγραμμα,περιορίζοντας δαπάνες λογισμικού, υλικού και συντήρησης. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στο www.XoOffice.com.

# # #
Η SPAMfighter ApS είναι η προπορευόμενη κατασκευάστρια εταιρεία φίλτρου spam της Ευρώπης. Η Δανική εταιρεία ανήκει στους ιδρυτές της εταιρείας Jubii.dk, Henrik Sørensen και Martin Thorborg, μαζί με δύο προγραμματιστές, τους Daniel Hjortholt και Martin Dyring. Η εταιρεία SPAMfighter έχει 17 υπαλλήλους και εδρεύει στην Κοπεγχάγη. Ο SPAMfighter δεν έχει οφειλές και χρηματοδοτείται 100 τοις 100 από το εισόδημα των πωλήσεων του λογισμικού SPAMfighter. Κάθε μέρα, ο SPAMfighter αφαιρεί 3 εκατομμύρια μηνύματα spam από 4 εκατομμύρια δοκιμασμένα ληφθέντα email από ένα εκατομμύριο χρήστες σε 207 χώρες/περιοχές.
Οι spammers εξελίσσονται συνεχώς και ένα αυξανόμενο τέχνασμα είναι η γραφή μηνύματος spam σε μορφή εικόνας. Επειδή ένα φίλτρο spam δεν μπορεί να «διαβάσει» κείμενο σε μορφή εικόνας και συνεπώς δεν μπορεί να μπλοκάρει τέτοιες εικόνες, οι spammers εξάπλωσαν ελεύθερα τα μηνύματα τους για φαρμακευτικά προϊόντα, φθηνά δάνεια κλπ. Αλλά όχι πια. Ο SPAMfighter κυκλοφόρησε ένα επαναστατικό φίλτρο σήμερα, ικανό να σταματήσει αυτά τα ενοχλητικά μηνύματα spam με βάση εικόνας. Η τεχνολογία χρειάστηκε έξη μήνες να αναπτυχθεί και είναι εξίσου αποτελεσματική. Όταν ένας χρήστης του SPAMfighter αναφέρει ένα μήνυμα spam που περιέχει εικόνα, αυτή η εικόνα αναλύεται και ένα αναγνωριστικό «DNA» -μια μοναδική ταυτότητα αυτής της εικόνας στέλνεται στον διακομιστή του SPAMfighter, ο οποίος ελέγχει εάν άλλοι χρήστες έχουν αναφέρει την ίδια εικόνα. Εάν ναι, το μήνυμα που περιέχει την εικόνα μπλοκάρεται για όλους τους χρήστες του SPAMfighter. «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτήν την εύρεση λύσης ενός προβλήματος που δημιούργησε τόση δυσκολία για τους ανταγωνιστές μας. Είναι απλά Δανική έρευνα στην κορυφή της.» δηλώνει ο Martin Thorborg, συνιδρυτής του SPAMfighter. «Η τεχνολογία θα ωφελήσει τους άνω του ενός εκατομμυρίου χρήστες παγκοσμίως και θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε μεγαλύτερη συμμετοχή της αγοράς λογισμικών ασφαλείας.» Η κινητήρια δύναμη του SPAMfighter είναι το γεγονός ότι 1.2 εκατομμύρια χρήστες αναφέρουν spam την ώρα της λήψης με ένα απλό κλικ. Όταν πολλαπλοί χρήστες έχουν αναφέρει το ίδιο μήνυμα spam, φιλτράρεται αυτόματα για όλους τους υπόλοιπους χρήστες. Το αποτέλεσμα είναι ότι 98 τοις εκατό όλων των μηνυμάτων spam φιλτράρεται πριν ακόμα φτάσει σε οποιονδήποτε χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την SPAMfighter ApS, Rovsingsgade 88, DK-2200 Β. Κοπεγχάγη, Δανία, Τηλέφωνο: +45 7022 1551 Fax (Ευρώπη): +45 3323 0376 Fax (ΗΠΑ): +1 (347) 341-4657
Ίντερνετ: http://www.spamfighter.com/ Email: info@spamfighter.com.
# #

Ο SPAMfighter είναι ο προπορευόμενος κατασκευαστής φίλτρων spam στην Ευρώπη. Η Δανική εταιρεία ανήκει στους ιδρυτές της εταιρείας Jubii.dk, Henrik Sørensen και Martin Thorborg, μαζί με δύο προγραμματιστές, τους Daniel Hjortholt και Martin Dyring. Η εταιρεία SPAMfighter έχει 17 υπαλλήλους και εδρεύει στην Κοπεγχάγη. Ο SPAMfighter δεν έχει οφειλές και χρηματοδοτείται 100 τοις 100 από το εισόδημα των πωλήσεων του λογισμικού SPAMfighter. Κάθε μέρα, ο SPAMfighter αφαιρεί περίπου 3 εκατομμύρια μηνύματα spam από 4 εκατομμύρια δοκιμασμένα ληφθέντα email από ένα εκατομμύριο χρήστες σε 207 χώρες/περιοχές.

» SPAMfighter - 18-05-2006

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο