Ανακοίνωση υποστήριξης Windows 8

Κοπεγχάγη -- 20 Νοεμβρίου 2012 -- Η SPAMfighter (www.spamfighter.com/Lang_EL/) ανακοίνωσε σήμερα πως η βραβευμένη και φιλική προς το χρήστη σειρά προϊόντων λογισμικού της εταιρείας υποστηρίζει πλέον Windows 8. "Τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων της SPAMfighter είναι η ανώτερη δύναμη και η εύκολη χρήση. Τώρα οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι πως τα αγαπημένα τους προγράμματα από την SPAMfighter θα λειτουργούν σε Windows 8 με την ίδια απλότητα που γνωρίζουν από τους άλλους υπολογιστές τους, τα tablet και τα κινητά τους," είπε ο Henrik Sorenson, Διευθύνων Σύμβουλος. Για τους χρήστες άλλων λειτουργικών συστημάτων δεν αλλάζει τίποτα. "Με την προσθήκη της υποστήριξης των Windows 8, το λογισμικό της SPAMfighter θα συνεχίσει να λειτουργεί πέρα από κάθε προσδοκία σε λειτουργικά συστήματα Windows, Mac και Android," πρόσθεσε ο Sorenson.

Στη γενική ανακοίνωση της SPAMfighter συμπεριλαμβάνονται:

SPAMfighter - Το πιο ισχυρό, ασφαλές και αποτελεσματικό φίλτρο της αγοράς κατά του spam. http://www.spamfighter.com/Lang_EL/Product_Info.asp

VIRUSfighter - Προστατεύει υπολογιστές Windows, Windows Servers και συσκευές Android από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό. http://www.spamfighter.com/VIRUSfighter/Lang_EL/

SPYWAREFighter - Αφαιρεί spyware, trojans και άλλο κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας. http://www.spamfighter.com/SPYWAREfighter/Lang_EL/

PASSWORDfighter - Δημιουργεί και αποθηκεύει με ασφάλεια ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης, ενώ σας συνδέει αυτόματα και με ασφάλεια σε ιστοσελίδες που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.
http://www.spamfighter.com/PASSWORDfighter/Lang_EL/

SLOW-PCfighter - Βελτιστοποιεί και βελτιώνει τις επιδόσεις του υπολογιστή σας, αποτρέποντας αποτυχίες συστήματος, ενώ παράλληλα επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του.
http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_EL/

FULL-DISKfighter - Ελευθερώνει χώρο στο σκληρό δίσκο μέσω της ανάλυσης και της ανασυγκρότησής του, ενώ αναζητά και αφαιρεί μη-χρήσιμα αρχεία και διπλότυπα.
http://www.spamfighter.com/FULL-DISKfighter/Lang_EL/

DRIVERfighter - Αναζητά, κατεβάζει και εγκαθιστά τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για οδηγούς.
http://www.spamfighter.com/DRIVERfighter/Lang_EL/

» SPAMfighter - 20-11-2012

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο