Ο SPYWAREfighter Αναγγέλλει Συμβατότητα Vista

H εταιρεία SPAMfighter ανακοίνωσε ότι το αντι-κατασκοπευτικό λογισμικό της, SPYWAREfighter, είναι τώρα συμβατό με τα Windows Vista. Οι χρήστες Vista θα προστατεύονται τώρα καλύτερα από κατασκοπευτικά λογισμικά και από άλλες κακόβουλες απειλές.

«Τα αντι-κατασκοπευτικά είναι απαραίτητα για όλους τους χρήστες υπολογιστών, για να τους βοηθήσουν να προστατέψουν τα ιδιωτικά τους απόρρητα και να διατηρήσουν τη λειτουργία των υπολογιστών τους όσο γίνεται πιο γρήγορη. Με περηφάνια ανακοινώνουμε ότι ο SPYWAREfighter θα λειτουργεί τώρα με τα Windows Vista». Δηλώνει ο Henrik Sorensen, Γενικός Διευθυντής του SPAMfighter.

Ο SPYWAREfighter είναι ένα αντι-κατασκοπευτικό εργαλείο που ανιχνεύει τους υπολογιστές για πάνω από 220.000 απειλές. Ο SPYWAREfighter σταματάει κατασκοπευτικά, κακόβουλα λογισμικά και άλλες κακόβουλες απειλές που καταστρέφουν τον υπολογιστή του χρήστη.

Ο SPYWAREfighter ξεχωρίζει από άλλα αντι-κατασκοπευτικά εργαλεία λόγω της ευρετικής μεθόδου προσέγγισης ανίχνευσης κατασκοπευτικών λογισμικών, πιάνοντας ακόμα και άγνωστες απειλές. Ο SPYWAREfighter ανιχνεύει και για γνωστές και άγνωστες απειλές με παρακολούθηση πραγματικού χρόνου στο σύστημα του χρήστη.

Προσφέρεται δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών του SPYWAREfighter και μπορεί να ληφθεί εδώ

Σχετικά με τον SPAMfighter
Ο SPAMfighter είναι ο προπορευόμενος κατασκευαστής φίλτρου spam της Ευρώπης. Η Δανική εταιρεία ανήκει στους ιδρυτές της εταιρείας Jubii.dk, Henrik Sørensen και Martin Thorborg, μαζί με δύο προγραμματιστές, τους Daniel Hjortholt και Martin Dyring. Η εταιρεία SPAMfighter έχει 35 υπαλλήλους και εδρεύει στην Κοπεγχάγη. O SPAMfighter Βορείου Αμερικής έχει έδρα στην Boca Raton, Φλόριντα και διευθύνεται από τον Alix Aranza.

Ο SPAMfighter δεν έχει οφειλές και χρηματοδοτείται 100 τοις 100 από το εισόδημα των πωλήσεων του λογισμικού. Κάθε μέρα, ο SPAMfighter αφαιρεί περίπου 38 εκατομμύρια μηνύματα spam από 42 εκατομμύρια δοκιμασμένα ληφθέντα email από 4,5 εκατομμύρια χρήστες σε 216 χώρες/περιοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Henrik Sorensen,info@spamfighter.com SPAMfighter ApS, Nattergalevej 6, DK-2400 ΒΔ Κοπεγχάγη, Δανία. Τηλέφωνο: +45 7022 1551 Fax (Ευρώπη): +45 3323 0376 ή Alix Aranza Τηλέφωνο (ΗΠΑ) +1 (561) 962-4166 Fax (ΗΠΑ) +1 (561) 962-4266 uspartners@spamfighter.com

» SPAMfighter - 27-02-2008

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο