Η Δύναμη του 1.5 Εκατομμύριου

Ο αριθμός των θυμωμένων χρηστών email που ακόμα πέφτουνε θύματα στην ενοχλητική, και καμιά φορά επικίνδυνη αλληλογραφία (spam) συνεχίζει να αυξάνεται. Όλο και περισσότεροι χρήστες email πολεμούν ενάντια στο spam κάνοντας λήψη και χρησιμοποιώντας φίλτρα spam, όπως τον SPAMfighter. Ο SPAMfighter τώρα έχει πάνω από 1.5 εκατομμύριο χρήστες που βοηθάνε στον πόλεμο κατά των spammers παγκοσμίως.

Ο Martin Thorborg είναι ικανοποιημένος όταν βλέπει περισσότερους χρήστες να χρησιμοποιούν τον SPAMfighter και δηλώνει «Η δύναμη του SPAMfighter στον πόλεμο ενάντια στο spam μεγαλώνει με κάθε χρήστη. Οι χρήστες email πήραν πίσω την πυγμή εναντίον των spammers που στοιχειώναν τα γραμματοκιβώτια τους για τόσο καιρό».

Ο SPAMfighter δίνει τον έλεγχο στους χρήστες του, και το απομακρύνει από τους spammers. Καμία φορά ένα μήνυμα spam μπορεί να ξεφύγει από τον SPAMfighter, φτάνοντας στο γραμματοκιβώτιο του χρήστη. Εάν συμβεί αυτό, ο χρήστης έχει την δυνατότητα εύκολα και αποτελεσματικά να αναφέρει και να μπλοκάρει αυτό το spam μόνο με ένα κλικ ενός κουμπιού. Όταν ένα μήνυμα spam αναφερθεί αρκετές φορές, μετακινείται αυτόματα από τα γραμματοκιβώτια όλων των χρηστών διεθνώς και έτσι πολλοί χρήστες του SPAMfighter δεν θα ξαναδούν αυτό το μήνυμα spam. Διαβάστε περισσότερα για το πώς το φίλτρο spam, του SPAMfighter λειτουργεί.

Οι Spammers κερδίζουν χρήματα εξαπατώντας χρήστες email με πολλούς διάφορους τρόπους. Όταν οι χρήστες email δεν βλέπουν ποτέ αυτά τα μηνύματα, σταματάνε τα κέρδη των spammers δυσκολεύοντάς τους ακόμα περισσότερο να βγάζουν το ψωμί τους εξαπατώντας τους χρήστες email. Πληροφορηθείτε περισσότερο για το spam εδώ.

Όσοι περισσότεροι SPAMfighter's υπάρχουν, τόσο περισσότερο spam αναφέρεται και μπλοκάρεται. Με τον αριθμό των χρηστών να αυξάνεται παγκόσμια, ο SPAMfighter γίνεται ολοένα και πιο ισχυρός στο να σταματάει τους spammers οι οποίοι στοιχειώνουν τα γραμματοκιβώτιά τους. Σε κάθε μέλος της κοινότητας του SPAMfighter δίνεται η δύναμη εμπλοκής και αναφοράς του spam για όλους τους χρήστες. Μάθετε περισσότερα για το πώς ο SPAMfighter σταματάει το spam εδώ.

Τώρα με περισσότερους από 1,500,000 χρήστες SPAMfighter παγκοσμίως, η δύναμη εναντίον των spammers συνεχίζει να αυξάνεται. Όλο και περισσότερα μηνύματα spam αναφέρονται, και συνεπώς μπλοκάρονται από τον SPAMfighter, ώστε να μην φτάσουν ποτέ στα γραμματοκιβώτια, και σπανίως γίνονται ορατά. Όσο ο αριθμός αυτός αυξάνεται, η δύναμη επιστρέφει στους χρήστες του email.

###
Ο SPAMfighter είναι ο προπορευόμενος κατασκευαστής φίλτρων spam στην Ευρώπη. Η Δανική εταιρεία ανήκει στους ιδρυτές της εταιρείας Jubii.dk, Henrik Sørensen και Martin Thorborg, μαζί με δύο προγραμματιστές, τους Daniel Hjortholt και Martin Dyring. Η εταιρεία SPAMfighter έχει 25 υπαλλήλους και εδρεύει στην Κοπεγχάγη. Ο SPAMfighter δεν έχει οφειλές και χρηματοδοτείται 100 τοις 100 από το εισόδημα των πωλήσεων του λογισμικού SPAMfighter. Κάθε μέρα, ο SPAMfighter αφαιρεί περίπου 4 εκατομμύρια μηνύματα spam από 5 εκατομμύρια δοκιμασμένα ληφθέντα email από ένα εκατομμύριο χρήστες σε 210 χώρες/περιοχές.
Η κινητήρια δύναμη του SPAMfighter είναι το γεγονός ότι πάνω από 1.7 εκατομμύριο χρήστες αναφέρουν spam στην ώρα της λήψης με ένα μόνο κλικ. Όταν αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει το ίδιο μήνυμα spam, φιλτράρεται αυτομάτως από όλους τους υπόλοιπους χρήστες. Το αποτέλεσμα είναι 95 τοις εκατό συνολικό φιλτράρισμα του spam πριν ακόμα φθάσει σε κάποιον άλλο χρήστη.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Martin Thorborg, SPAMfighter Aps, Rovsingsgade 88, DK-2200 Β. Κοπεγχάγη, Δανία, Τηλέφωνο: +45 7022 1551 Fax (Ευρώπη): +45 3323 0376 Fax (ΗΠΑ): +1 (347) 341-4657

» SPAMfighter - 18-08-2006

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο