Καθαρίστε και βελτιστοποιήστε το Mac σας ΔΩΡΕΑΝ (Beta)

Η SPAMfighter με ικανοποίηση σας ανακοινώνει την πρώτη παρουσίαση της έκδοσης beta του πρώτου μας προϊόντος αποκλειστικά για Mac, το FULL-DISKfighter για Mac. Συνδυάζοντας τρία χρήσιμα εργαλεία σε ένα, το FULL-DISKfighter για Mac βοηθάει τους χρήστες να καθαρίσουν και να βελτιστοποιήσουν το Mac τους, ενώ μπορεί:

1. Να βρει άχρηστα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των ορφανών δεδομένων εφαρμογών που έχετε απεγκαταστήσει, μη χρησιμοποιημένα αρχεία γλώσσας και δυαδικά στοιχεία PPC τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν με ασφάλεια από υπολογιστές Intel Mac

2. Να βρει διπλότυπα αρχεία, τα οποία συγκεντρώνονται με το πέρασμα του χρόνου σε διαφορετικές τοποθεσίες του υπολογιστή και με εντελώς διαφορετικά ονόματα

3. Να βρει μεγάλα αρχεία, ανάλογα με την αξία που έχει καθορίσει ο χρήστης ως "μεγάλα", ώστε να εντοπίσετε τι καταναλώνει το χώρο στο δίσκο του Mac σας

Η δοκιμαστική περίοδος Beta είναι σχεδιασμένη για να μας βοηθήσει να λάβουμε feedback για το προϊόν, το οποίο θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε κατά τη διάρκεια της περιόδου, καθώς προετοιμαζόμαστε για την πλήρη κυκλοφορία του, το πρώτο τρίμηνο του 2012. Αυτή η έκδοση του FULL-DISKfighter για Mac είναι δημόσιο beta, και το προϊόν θα εκτελείται δωρεάν για την περίοδο αυτή (με πλήρη χαρακτηριστικά)

Δεν απαιτείται εγγραφή, παρόλα αυτά το feedback μπορεί να σταλεί στο macbeta@spamfighter.com για όσους επιθυμούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε το προϊόν καλύτερο.

Το FULL-DISKfighter για Mac (Beta) μπορείτε να το κατεβάσετε από τη σελίδα προϊόντος (στα Αγγλικά) ή να λάβετε το αρχείο dmg απευθείας εδώ, και απαιτεί Intel-based Mac με OS X 10.5 ή υψηλότερο, ελάχιστο χώρο αποθήκευσης 25 MB και τουλάχιστον 0.5 GB RAM.

» SPAMfighter - 05-12-2011

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο