Δύο προϊόντα SPAMfighter βασισμένα στο τεστ VB100

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία σημαντική αύξηση στις επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού ενάντια σε εταιρείες και ιδιώτες. Αν και το συνολικό επίπεδο του spam έχει μειωθεί, οι spammers ανέπτυξαν καινούριες μεθόδους για να παραμένουν αόρατοι και να ξεγελάνε ανθρώπους με επιθέσεις phishing αλλά και εκλεπτυσμένο κακόβουλο λογισμικό.

VB100Η SPAMfighter, η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία ανάπτυξης εργαλείων anti spam με υπερηφάνια ανακοινώνει άλλη μία πιστοποίηση VB100 για δύο από τις κορυφαίες της λύσεις κατά του spam. Το VBSpam κάνει συνεχή συγκριτικά τεστ και συγκρίσεις λύσεων anti-spam και γενικά είναι αναγνωρισμένο για τις εξονυχιστικές και αυστηρές του δοκιμασίες.

Τα δύο προϊόντα SPAMfighter που συμπεριελήφθησαν στο τεστ Νοεμβρίου 2011 VBSPAM Comparative Review είναι το προϊόν για προγράμματα αλληλογραφίας SPAMfighter και η Πύλη Αλληλογραφίας του SPAMfighter για σέρβερ, η οποία απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Και τα δύο προϊόντα πέρασαν τη δοκιμασία αποδεικνύοντας πως είναι αποτελεσματικά φίλτρα spam. Το προϊόν για προγράμματα αλληλογραφίας SPAMfighter είναι ένα Φίλτρο Spam για Outlook και άλλα προγράμματα αλληλογραφίας της Microsoft, αλλά και για το Mozilla Thunderbird. Το προϊόν κυκλοφορεί σε δωρεάν έκδοση και έκδοση PRO. Μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν έκδοση εδώ.

Η Πύλη Αλληλογραφίας του SPAMfighter είναι μία δημοφιλής λύση ενάντια στο spam για εταιρείες που θέλουν να προστατευθούν από το spam, τις επιθέσεις phishing και κάθε είδους απειλή που μπορεί να φτάσει στην εταιρεία μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Το προϊόν είναι διαθέσιμο σε πλήρη δοκιμαστική έκδοση για 30 ημέρες και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

"Όπως πάντα, είμαστε ικανοποιημένοι με την αναγνώριση του κλάδου μας μέσα από αυτές τις πιστοποιήσεις. Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν τις λύσεις μας και να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο" δήλωσε ο Henrik Sorensen, συνιδρυτής της SPAMfighter.

» SPAMfighter - 05-12-2011

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο