Αντιιικό λογισμικό από τον SPAMfighter

O SPAMfighter μας συστήνει μια καινούργια αντιιική λύση, τον VIRUSfighter, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Νορβηγική εταιρεία λογισμικού ασφάλειας Norman.

Σε λιγότερο από δύο χρόνια, ο SPAMfighter, κέρδισε πάνω από 500.000 χρήστες από όλον τον κόσμο. Πολλοί από αυτούς ζητήσανε στον SPAMfighter να τους παρέχει επίσης και μία αντιιική λύση. Οι επιθυμίες αυτές έχουν τώρα απαντηθεί.

Ο VIRUSfighter είναι εύκολος στην εγκατάσταση σε οποιονδήποτε υπολογιστή Windows. Λειτουργεί διακριτικά στο φόντο και παρακολουθεί τον υπολογιστή για οποιεσδήποτε ύποπτες δραστηριότητες. Κάθε φορά που γίνεται ένα νέο ξέσπασμα ιού, ένα αποτελεσματικό αντίδοτο εκδίδεται γρήγορα και εγκαθίσταται - χωρίς εσείς να κάνετε το παραμικρό.

Ο VIRUSfighter είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα του SPAMfighter. Μαζί, παρέχουν μία πολύ ασφαλή, αποτελεσματική και φιλική στον χρήστη λύση για να διατηρείται ο υπολογιστής σας χωρίς ιούς, spam και δραστηριότητες phishing.

«Το πρόβλημα των ιών είναι αυξανόμενο και οι περισσότεροι χρήστες έχουν ήδη εγκαταστήσει ένα αντιιικό λογισμικό. Δυστυχώς, πολλά λογισμικά του τύπου αυτού είναι δύσκολα στην σωστή εγκατάσταση δίνοντας στον χρήστη ένα λανθασμένο αίσθημα ασφάλειας. Ο VIRUSfighter είναι μια απλή και αποτελεσματική λύση που δεν μοιάζει με το πιλοτήριο ενός Boeing 737. Όπως τον SPAMfighter, ο VIRUSfighter είναι εύκολος στην εγκατάσταση και στην χρήση. Παράλληλα, έμπειροι χρήστες μπορούν να «ανοίξουν το καπό» για πρόσβαση στις ρυθμίσεις για προχωρημένους εάν θέλουν.» - Martin Thorborg, συνιδρυτής του SPAMfighter.

Ο VIRUSfighter στοιχίζει US$ 39.00 ΗΠΑ τον χρόνο, αλλά εάν έχετε ένα ανταγωνιστικό αντιιικό λογισμικό εγκαταστημένο, ο SPAMfighter θα σας κάνει έκπτωση $ 15.00 ΗΠΑ. Αυτό αποτελεί $ 24.00 ΗΠΑ οριστική τιμή.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον VIRUSfighter, καλέσατε τον Martin Thorborg στο +45 7022 1551, ή στείλετε email: martin@spamfighter.com

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας: www.virusfighter.com/Lang_DA/Default.asp

Ο SPAMfighter είναι ο προπορευόμενος κατασκευαστής φίλτρων spam στην Ευρώπη. Είμαστε μια Δανική εταιρεία που ανήκει στους ιδρυτές της εταιρείας Jubii.dk, Henrik Sørensen και Martin Thorborg, μαζί με δύο υπερπρογραμματιστές, τους Daniel Hjortholt και Martin Dyring. Η εταιρεία SPAMfighter έχει 11 υπαλλήλους και εδρεύει στην Κοπεγχάγη. Κάθε μέρα, ο SPAMfighter αφαιρεί περίπου 2.5 εκατομμύρια μηνύματα spam από 4 εκατομμύρια δοκιμασμένα ληφθέντα μηνύματα από 500.000 χρήστες από κάθε χώρα στον κόσμο με την εξαίρεση του Βατικανού κράτους, αλλά ο καινούργιος Πάπας μας δίνει οπτιμιστικές εντυπώσεις.

» SPAMfighter - 14-06-2005

3 απλά βήματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς στον υπολογιστή Windows σαςSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Το e-mail σας γεμίζει με spam; Δωρεάν φίλτρο spam!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Επόμενο