Sophos raportoi - Twitter roskapostihyökkäyksien kohteena

Sophoksen tutkijat varoittavat uudesta roskapostihuijauksesta, joka on kohdistunut Twitterin käyttäjiin.

Kyseisen viestin otsikkona on "Account Suspension" ja lähettäjänä esittäytyy admin@twitter.com. Viesti myös erehdyttävästi muistuttaa edellisiä Twitter viestejä, joten se on tehty aitoa Twitter viestiä mukaillen.

Viesti pyytämää Twitter käyttäjää kirjaamaan tietonsa sivustopäivityksen verukkeella. Viestissä on myös linkki, jonka aulla käyttäjä voi varmistaa että tilin tiedot eivät katoa Twitter sivustoilta.

Viesti on valmisteltu siten, että siinä näkyy vain kuva, jota klikkaamalla käyttäjä viedään kyselyyn jota erillinen sivusto pitää yllä raportoi Sophos.

Erikoisasiantuntija sanovatkin että huijaukset kohdistuen Facebook ja Twitter tyylisiin sivustoihin ovat yleistyneet huikeasti. He muistuttavat myös, että paras tapa välttyä ongelmilta on välttää linkkien sekä kuvien avaamista sähköposteista.

» SPAMfighter - 05-07-2011

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Seuraava