SPAMfighter paljastaa Windows-palvelimen antivirus-ohjelmiston lyömättömän hinnoittelun

Microsoft Gold Partner ja glogaalin roskapostin torjuntaohjelmien ja virustorjuntaohjelmien globaali toimittaja, SPAMfighter ApS, on päättänyt aggressiivisesta hinnoittelusta rajalliseksi ajaksi. Tavoitteena on tarjota markkinoiden alhaisin hinta kaikille Windows-palvelimien virustorjuntaohjelmille. Arkaluontoisia tietoja sisältävien yhtiöiden palvelimien turvaaminen on yhtä tärkeää kuin yhtiön verkon turvaaminen aikana, jolloin rikolliset haittaohjelmien kirjoittavat heittävät yrityksen infrastruktuuriin uhkia keskeytymättömänä tulvana. Haittaohjelmien tarkoitus on päästä käsiksi kyseisiin tietoihin.

VIRUSfighter Server on helppokäyttöinen, luotettava ja turvallinen virustorjuntaohjelma Windowsin palvelimille. VIRUSfighter Server -virustorjuntaohjelmisto suojaa kaikkia Windows-palvelimia haittaohjelmilta, mukaan lukien virukset, troijalaiset ja juurisarjat, ja auttaa suojamaan kaikkien sellaisten yritysten, organisaatioiden tai kotikäyttäjien toiminnan kannalta tärkeitä tietoja, jotka käyttävät yhtä tai useampaa Windows-palvelinta. Hyvin tunnettu Virus Bulletin on myöntänyt tuotteelle vertailutesteissä VB100-palkinnon.

Tyypillinen hinta yhdelle Windows-palvelimen virustentorjuntaohjelmistolle on USD 150-200 tai enemmän. Saatavilla on tätä edullisempi versio suppeammilla toiminnollisuuksilla ja ilman tukea. VIRUSfighter Server -tuotteen hinta on rajoitetun ajan USD 19.95. Hintaan sisältyy sähköposti- ja puhelintuki, ja sen on täysin toiminnollinen tuote, jossa on rajaton käyttäjäyhteys. Katso Antivirus-tuotteiden vertailukaavio täältä: http://www.spamfighter.com/VIRUSfighter/Lang_FI/Antivirus-Server-Price-Comparison.asp

Henrik Sorensen, SPAMfighter ApS-yhtiön toimitusjohtaja lisää: "Uskomme, että aggresiivinen hinnoittelu lähettää viestin markkinoille. Nykyisessä taloudellisessa ilmastossa useat yhtiöt kamppailevat ja yrittävät säästää rahaa, ja me haluamme auttaa niitä tässä. Haluamme myös auttaa näitä suojautumaan haittaohjelmien uhkia vastaan Tämä lähestmistapa näyttää täydelliseltä ratkaisulta aikana, jolloin yritykset tarvitsevat apua." Mr. Sorensen lisää: "Olemme tyytyväisiä voidessamme tarjoamaan kyseisen kilapilukykyisen ja kehutun tuotteen lyömättömään hintaan."

VIRUSfighter Server -tuotten ominaisuudet

- useita päivityksiä päivässä
- suojaus uusimpia ja vanhoja uhkia vastaan
- saatavilla 17 kielellä
- Tukee seuraavia palvelimia: Microsoft Windows 2000 Server/Advanced Server, Microsoft Windows 2003 Server, Microsoft Windows 2008 Server, Microsoft Small Business Server (2003, 2008, Standard ja Premium)

VIRUSfighter Server -tuotteen ilmainen 30 päivän kokeilu on ladattavissa osoitteesta: http://www.spamfighter.com/VIRUSfighter/Lang_FI/VIRUSfighter-for-servers.asp

» SPAMfighter - 15-12-2011

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Seuraava