SPAMfighter tuo markkinoille uuden virustorjuntaohjelman Android-käyttöjärjestelmälle

Matkapuhelimien ja tablet tietokoneiden käyttö, niin yksityis- kuin yrityspankkiasioiden hoidossa, on yleistynyt niiden markkinoille tulon myötä. Laitteiden sisältäessä arkaluontoista tietoa on riski joutua malware haittaohjelman kohteeksi kasvanut samaa tahtia.

Mobiililaitteiden, jotka perustuvat avoimeen arkkitehtuuriin (esimerkiksi Android-puhelin), yleistyessä on mahdollisuus joutua huijareiden ja rikollisjärjestöjen iskun kohteeksi lisääntynyt huomattavasti. Itsenäiset tutkimukset osoittavat, että pelkästään vuonna 2011 malware uhka Android mobiililaitteita kohtaan kasvoi 500:lla prosentilla ja tästä johtuen Google on joutunut poistamaan Android markkinoilta malwarea sisältäviä sovelluksia.

Turvallisuusohjelmistojen johtava kehittäjä Windows-asiakkaille ja -palvelimille, SPAMfighter ApS, tiedottaa VIRUSfighter for Windows ja VIRUSfighter Server:in uudesta variaatiosta VIRUSfighter Androidista. VIRUSfighter Android suojaa Android laitteita uusimpia uhkia vastaan, ja näihin ominaisuuksiin kuuluu:

  • Nopeasti uhan havitsevat ja vahvan suojan takaavat jatkuvat päivitykset
  • Akun säästämiseksi on-demand (tarpeen mukaan) skannaus, joka sisältää ajastetun skannauksen (scheduled scanning)
  • Uusien sovelluksien skannaus ennen käyttöönottoa
  • Tuki Kindle Firelle


VIRUSfighter Android on suunniteltu suojaamaan Android laitteita uusimmilta uhilta ja on uusin lisä VIRUSfighter tietoturvatuotteiden perheeseen. VIRUSfighter Android on nyt saatavissa ilmaiseksi ja sen voi ladata Android Marketista täältä.

VIRUSfighter Pro on Windows tietokoneen turva viruksia ja muita haittaohjelmia vastaan. Ohjelmisto tarjoaa 30:nen päivän ilmaisen kokeiluajan. Lataa tästä.

VIRUSfighter Server on Windows palvelimille tarkoitettu kevyt, helppokäyttöinen server antivirus-ratkaisu. Server-ohjelmisto on hinnoiteltu erittäin aggressiivisesti ja tarjoaa myös 30:nen päivän ilmaisen kokeiluajan. Lataa tästä.

SPAMfighter toimitusjohtaja Henrik Sørensen ilmoitti VIRUSfighter Androidin julkistamistilanteessa; "VIRUSfighterin avulla katamme nyt suuren määrän kyberrikollisten uhkaamia Windows-käyttäjien, Windows-palvelimien ja nyt Android mobiililaitteiden käyttöympäristöjä, ja näin voimme iloksemme tarjota asiakkaillemme Android suojan."

» SPAMfighter - 19-01-2012

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Seuraava