Tukea Windows 8 julkistamiselle

Kööpenhamina, 20. marraskuuta 2012 - SPAMfighter (www.spamfighter.com/Lang_FI/) julkisti tänään, että sen palkittu ja käyttäjäystävällinen ohjelmaperhe tukee nyt Windows 8:aa. Ensiluokkainen vahvuus ja helppokäyttöisyys ovat SPAMfighterin kulmakiviä. Nyt käyttäjät voivat olla luottavaisia siitä, että heidän arvostamansa SPAMfighter -ohjelmat toimivat Windows 8:ssa samalla vahvalla yksinkertaisuudella, johon he ovat tottuneet käyttäessään muita tietokoneitaan, tablet-tietokoneitaan ja älypuhelimiaan, sanoi toimitusjohtaja Henrik Sorenson. Muiden käyttöjärjestelmien käyttäjiä tämä ei vaikuta. Windows 8 tukemisen lisäksi SPAMfighter -ohjelmat jatkavat odotusten ylittämistä Widows-, Mac ja Android -laitteiden käyttöjärjestelmillä, Sorenson sanoi.

SPAMfighterin laajaan ilmoitukseen kuuluu:

SPAMfighter - Markkinoiden vahvin, turvallisin ja tehokkain roskapostisuoja. http://www.spamfighter.com/Lang_FI/Product_Info.asp

VIRUSfighter - Suojaa Windows PC:t, Windows serverit ja Android -laitteet viruksilta ja muilta haittaohjelmilta.
http://www.spamfighter.com/VIRUSfighter/Lang_FI/

SPYWAREfighter - Poistaa vakoiluohjelmat, troijalaiset ja muut haitalliset ohjelmat PC:iltä.
http://www.spamfighter.com/SPYWAREfighter/Lang_FI/

PASSWORDfighter - Luo ja arkistoi turvallisesti vahvoja salasanoja ja kirjautuu automaattisesti sisään salasanasuojatuille sivustoille.
http://www.spamfighter.com/PASSWORDfighter/Lang_FI/

SLOW-PCfighter - Optimoi PC:n tehokkuutta ja välttää järjestelmävirheitä - samalla pidetäen PC:n ikää.
http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_FI/

FULL-DISKfighter - Vapauttaa tilaa kiintolevyltä analysoimalla ja eheyttämällä kiintolevyn tilaa sekä skannaamalla ja poistamalla turhia- sekä duplikaattitiedostoja.
http://www.spamfighter.com/FULL-DISKfighter/Lang_FI/

DRIVERfighter - Etsii, lataa ja asentaa viimeisimmät ohjainpäivitykset.
http://www.spamfighter.com/DRIVERfighter/Lang_FI/

» SPAMfighter - 20-11-2012

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Seuraava