Vahva roskapostisuodin tukee nyt Exchange 2013:a

Kööpenhamina -- 30 marraskuuta, 2012 - SPAMfighter Exchange Module, yrityksille suunnattu vahva roskapostisuodin, tukee nyt myös ohjelmia Microsoft Exchange Server 2013 ja Windows Server 2012. SPAMfighter, johtava tietoturvaratkaisujen tarjoaja, ilmoitti asiasta tänään. SPAMfighter Exchange Module tukee edelleen ohjelmia Microsoft Exchange Server 2000, 2003, 2007, ja 2010. Tämän lisäksi, ohjelma tukee myös seuraavia virtuaaliympäristöjä: VMware, Windows Hyper-V, ja Microsoft Virtual Server.

SPAMfighter Exchange Module on vahva roskapostisuodin, joka integroituu automaattisesti Exchangiin ja suodattaa roskapostit, virukset, kalastusyritykset, ja haittaohjelmat. Ohjelma on saanut tunnustusta tarkkuudestaan sekä helppokäyttöisyydestään. Se on saanut monia eri palkintoja alan johtavilta lehdiltä, Exchange -asiantuntijoilta sekä sertifiointi agentuureilta, mm. Virus Bulletin's Spam Certification ja MSExchange.org's Gold Award.

SPAMfighter Exchange Module saa vahvuutta yli 8,211,121 SPAMfighter käyttäjän yhteisöstä. SPAMfighter Exchange Modulen asentamisessa menee vain hetki, ja suoja on käytössä heti. Roskapostisuotimen tehokkuutta edistää yli miljoona käyttäjää - tämä tarkoittaa, että SPAMfighter Exchange Modulen asentamisessa yritykselle ensimmäistä kertaa, aikaa ei tarvitse tuhlata ohjelman suotimen sopeuttamiseen uuteen ympäristöön. Joustavia, mukautettuja sääntöjä on myös helppo ottaa käyttöön. Ohjelman täysversiosta on saatavilla 30 päivän testiversio, jonka aikana yritys voi tarkistaa raporteista kuinka paljon aikaa ja rahaa se on säästänyt. Tämän lisäksi, kaiken kokoiset yritykset voivat hyödyntää tukeamme puhelimitse, chatin kautta tai sähköpostitse.

SPAMfighter Exchange Module versio 4.3.0.7, sisältäen Exchange 2013 tuen, on ladattavissa välittömästi tästä päivästä lähtien. Lisätietoa roskapostisuotimesta löytyy sivustolta
http://www.spamfighter.com/SPAMfighter/Lang_FI/Product_SEM.asp

» SPAMfighter - 30-11-2012

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Seuraava