SPAMfighter Exchange Module Versio 5 tarjoaa lähtevän roskapostin suodatuksen Exchange –palvelimelle

SPAMfighter Exchange Module Versio 5 suodattaa nyt saapuvat, lähtevät ja sisäiset sähköpostit roskapostien varalta

Kööpenhamina 10.8.2013 SPAMfighter (www.spamfighter.com), johtava Windows-, Mac- ja Android -käyttöjärjestelmiä hyödyntävä käyttäjäystävällisten haittaohjelma-, optimointiohjelma ja virustorjuntapalvelujen sekä sovellusten johtava tarjoaja tietokoneille, palvelimille, tablettitietokoneille ja älypuhelimille, julkaisi tänään version 5 suositusta SPAMfighter Exchange Modulesta, vahvasta roskapostisuodattimesta niin suurille kuin pienille firmoille, joka suodattaa nyt saapuvat, lähtevät ja sisäiset sähköpostit roskapostien varalta.

Monet firmat kamppailevat roskapostiongelmien ja sähköpostisääntöjen luomisen sekä valvomisen kanssa, ja ovat huolissaan siitä, että työntekijät käyttävät sähköpostia tavalla, joka on firman sääntöjen vastaista. SPAMfighter Exchange Module Versio 5 luo mahdollisuuden tarkistaa lähtevät sähköpostit huolenaiheiden varalta, esim. liian monta vastaanottajaa tai linkkejä YouTube -videoihin, ja mahdollistaa myös vallinnan sille mitkä liitteet ovat sallittuja lähtevissä sähköposteissa. Näitä sääntöjä seuraamalla firmat hyödyntävät sähköpostinkäyttönsä paremmin ja välttävät riskin joutua mustalle listalle lähetettyjen roskapostien takia. Samat säännöt voidaan ottaa käyttöön firman sisäisissä sähköposteissa, varmistaen sen, että kommunikointi työntekijöiden välillä on tuottavaa ja ilman häiriötekijöitä.

SPAMfighter Exchange Module Versio 5 sisältää myös muita uusia toimintoja:

*All Caps Filter. Estää sellaisten sähköpostien lähettämisen, joissa on liikaa suuria kirjaimia.
*Uudet sähköposti-ilmoitukset. Täysi tuki lähteville, saapuville ja sisäisille sähköposteille.
*Roskapostidiagnoosit. Roskapostisuojan testaus.
*Päivitetty käyttöliittymä. Sisältää nyt Live Chat -tuen.

Tämä on ehdottomasti suurin päivitys SPAMfighter Exchange Modulen kahdeksanvuotisen historian aikana, totesi Henrik Sorensen, SPAMfighterin toimitusjohtaja ja perustaja. Olemme kuunnelleet markkinoita, olemme kuunnelleet luotettuja jälleenmyyjiämme, ja olemme tietysti kuunnelleet asiakkaitamme. Exchange roskapostisuodattimelle joka keskittyy saapuvien sähköpostien lisäksi myös lähteviin ja sisäisiin sähköposteihin, on tarvetta.

Juuri julkaistujen uusien toimintojen, lähtevien ja sisäisten roskapostien suodattamisen lisäksi SPAMfighter Exchange Module on palkittu roskapostisuodatinmoduuli Microsoft Exchange filtterille. SPAMfighter Exchange Modulen asentaminen vie vain muutaman minuutin, se integroituu täydellisesti Microsoft Exchange serveriin, eikä vaadi sen enempää aikaa suodattamisen aloittamiseen. Sääntöjä ja ohjeita voi helposti luoda eri käyttäjille tai käyttäjäryhmille.

Saatavilla on 30 päivän maksuton testiversio, jonka aikana firmat saavat mahdollisuuden nähdä tarkoista raporteista, kuinka paljon aikaa ja rahaa he ovat säästäneet poistamalla saapuvat, lähtevät ja sisäiset roskapostit. SPAMfighter Exchange Module Versio 5:n uudet toiminnot ovat saatavilla Microsoft Exchange Serverille 2007, 2010, ja 2013. SPAMfighter Exchange Module tukee edelleen vanhempia Microsoft Exchange Serverin versioita, mukaan lukien 2000 ja 2003. Seuraavat virtuaaliympäristöt ovat myös tuettuja: VMware, Windows Hyper-V, ja Microsoft Virtual Server.

SPAMfighter Exchange Module Versio 5, johon sisältyy Exchange 2013 tuki, on välittömästi ladattavissa alkaen tästä päivästä.

» SPAMfighter - 20-08-2013

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Seuraava