Masuton Exchange vastuuvapauslauseke viimeisimmässä SPAMfighter Exchange Modulessa

SPAMfighter Exchange Modulen uusin versio lisää toimivuutta allekirjoitusten ja vastuuvapauslausekkeiden lisäämiseen lähteviin sähköposteihin Exchange servereille 2007, 2010 & 2013.

Sähköpostin osuus ja sen käytön monimutkaisuus yrityksen toiminnassa ei ole uusi uutinen. Sähköposti on yrityksen menestykselle mittaamattoman tärkeä, mutta yrityksen edustajan lähettämiä sähköposteja voidaan myös käyttää sitä vastaan. Moni yritys käyttääkin vastuuvapauslausekkeita välttääkseen mahdollisia laillisia ongelmia, mutta niitä käytetään myös muihin tarkoituksiin. Lausekkeita käytetään usein luottamuksellisuuden säilyttämiseen, mutta myös markkinoinnin edistämiseen sekä yrityksen identiteetin luomiseen. Monet lähtevissä sähköposteissa käytetyt lausekkeet sisältävät virus- ja roskapostivaroituksia ilmaistakseen, että yritys ottaa huomioon sähköpostiturvallisuuden ja suodattaa lähtevät sähköpostinsa.

SPAMfighter Exchange Module versio 5.1.0.6 tarjoaa vastuuvapauslausekkeita, jotka voidaan lisätä yksitellen jokaiseen käyttäjäryhmään. Esimerkiksi jokaiselle osastolle voi olla oma uniikki HTML-lauseke omine logoineen, sisältöineen ja linkkeineen. Keskitetyt ja kontrolloidut vastuuvapauslausekkeet säästävät IT-osaston aikaa ja standardisoivat ammattimaisen sähköpostin käytön. Toisin sanoen, SPAMfighter Exchange Module tarjoaa helpon ja joustavan tavan kontrolloida yrityksen sähköpostien allekirjoituksia ja vastuuvapauslausekkeita.

SPAMfighter Exchange Modulen vastuuvapauslausekkeet ovat tuettuja myös iPhone puhelimissa ja muissa mobiililaitteissa sekä Outlook Web Accessissä.

Nykyiset ja uudet SPAMfighter Exchange Modulen käyttäjät saavat tämän uuden toiminnon käyttöönsä maksutta. SPAMfighter Exchange Module maksuttomin vastuuvapauslausekkein on saatavilla 30 päivän maksuttomaan testiin täältä.

» SPAMfighter - 21-01-2014

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Seuraava