Paranneltu SPAMfighter Exchange Moduuli kehityksen edelläkävijänä

SPAMfighter Exchange Moduuli (SEM) on päivitetty tarjoamaan paremman käytettävyyden ja suodatustoiminnot. SEM:in käyttäjät voivat nyt käyttää Outlook Web Access:ia missä tahansa paikassa hyödyntäen silti täyden suodatuskyvyn. Nämä suodattimet on myös päivitetty tarjoamaan parhaan mahdollisen suojan uusia roskapostituksen muotoja vastaan.

"SPAMfighterin päätavoite on tarjota käyttäjille saumaton ja helppokäyttöinen, mutta silti tehokas roskapostisuodatin. Viimeisin SEM:in päivitys saavuttaa nämä tavoitteet." Julistaa Martin Thorborg, toinen SPAMfighterin omistajista ja perustajista.

Eräs ominaisuus SPAMfighter Exchange Moduulissa, joka on myös erittäin ainutlaatuinen muihin samankaltaisiin tuotteisiin verrattuna, on työkalupalkki Outlook Web Access:issa (OWA). SEM-työkalupalkki mahdollistaa käyttäjän estää ja tarvittaessa sallia roskapostin kulun suodattimen läpi. Tämä idea on myös OWA-työkalupalkissa, joka antaa käyttäjälle mahdollisuuden, missä tahansa päin maailmaa tai millä tahansa tietokoneella hän lukee sähköpostiviestejään.

Uusimman päivityksen avulla, OWA-työkalupalkkia voidaan käyttää kaikkien versioiden kanssa, mukaan luettuna uusin versio, Exchange 2000/2003. Tämä on tärkeää, sillä se antaa käyttäjille lisää joustavuutta riippumatta siitä miltä koneelta he käyttävät OWA-työkalupalkkia. SPAMfighter on Microsoft Sertifioitu yhteistyökumppani, ja työskentelee Microsoftin läheisyydessä voidakseen tarjota parhaimman mahdollisen ohjelmiston kaikille SPAMfighter-käyttäjille. Katso lisää SPAMfighterista täältä: http://www.spamfighter.com/Company_Default.asp

SPAMfighter Exchange Moduuli on päivitetty parannetulla suodatuskyvyllä. Roskapostittajat vaihtavat säännöllisesti keinojaan lähettää roskapostia. SPAMfighter työskentelee kovasti voidakseen tarjota pahaan mahdollisen suojan roskapostittajia vastaan. Eräs tapa on tarjota mahdollisuus käyttäjille ilmoittaa saapuneista roskaposteista suoraan SPAMfighterin palvelimelle. Aina kun roskapostista ilmoitetaan riittävän monta kertaa, se suodatetaan automaattisesti muilta SPAMfighter-käyttäjiltä. SPAMfighter käyttää myös näitä roskapostiviestejä oppiakseen ja kehittyäkseen paremmaksi ohjelmaksi roskapostittajia vastaan.

Viimeisin päivitys SPAMfighter Exchange Moduulin ohjelmaytimeen sisältää paremman tunnistuskyvyn uusimpia roskapostin muotoja vastaan. Eräs näistä muodoista on animoitu roskapostiviesti josta on tullut erittäin kuormittava ongelma tietoliikenneverkoissa. Tämänkaltainen roskaposti on erittäin vaikeaa havaita. Kuitenkin, SPAMfighter on työskennellyt kovasti kehittääkseen suodatusmekanismejaan tällaista roskapostia vastaan. Lue lisää SEM:istä täältä: http://www.spamfighter.com/product_sem.asp

###
SPAMfighter on Euroopan johtava roskapostisuodattimien kehittäjä. Tanskalaisen yrityksen omistaa Jubii.dk:n perustajat; Henrik Sørensen ja Martin Thorborg, yhdessä kahden ohjelmoijan, Daniel Hjortholt ja Martin Dyring kanssa. SPAMfighter työllistää 25 ihmistä ja se sijaitsee Kööpenhaminassa. SPAMfighter on velaton ja sataprosenttisesti rahoitettu SPAMfighter-ohjelman myyntituloilla. Joka päivä, SPAMfighter poistaa noin 16 miljoonaa roskapostiviestiä 21 miljoonan sähköpostiviestin joukosta yli 2 miljoonan käyttäjän koneelta 213 maassa/alueella.
SPAMfighter perustuu tehokkaaseen yhteisöllisyyteen, jossa 2,1 miljoonaa käyttäjää ilmoittaa napin painalluksella koneelleen tulleesta roskapostiviestistä. Kun useat käyttäjät ovat ilmoittaneet samasta roskapostiviestistä, viesti tullaan automaattisesti suodattamaan pois muiden käyttäjien koneilta. Tämä mahdollistaa sen että yli 95 prosenttia kaikesta roskapostista suodattuu käyttäjien tietokoneilta.
Lisätietoja antaa, Martin Thorborg, SPAMfighter ApS, Rovsingsgade 88, DK-2200 Copenhagen N, Denmark. Puhelin: +45 7022 1551 Fax (Eurooppa): +45 3323 0376 Fax (USA) +1 (347) 341-4657

» SPAMfighter - 03-11-2006

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Seuraava