Hämmästyttävät numerot: SPAMfighter suodattaa yli 500 miljoonaa roskapostiviestiä kuukaudessa

SPAMfighter suodattaa nyt yli 500 miljoonaa roskapostiviestiä joka kuukausi. Ennätyksiä rikkovan roskapostimäärän takia SPAMfighter taistelee kovasti roskapostittajia vastaan estäen yhä enemmän roskapostia ympäri maailmaa.

"Taistelemme onnistuneesti roskapostittajia vastaan varmistamalla etteivät heidän viestinsä pääsee Saapuneet-kansioon asti" kertoo Martin Thorborg

SPAMfighter suodattaa nyt yli 500 miljoonaa roskapostiviestiä joka kuukausi. SPAMfighterin suodatin on säännöllisesti päivittyvä tarjoten tehokkaimman mahdollisen suojan roskapostia vastaan. Roskapostittajat ovat jatkuvasti kehittämässä uusia keinoja välttääkseen roskapostintorjuntaohjelmat, tämän johdosta on erittäin tärkeää että SPAMfighter pysyy koko ajan kehityksen terävimmässä kärjessä.

Päivittämällä säännöllisesti uusia uhkia vastaan, SPAMfighter kykenee suodattamaan miljoonia roskapostiviestejä. Tämä säästää useita tunteja tehokasta työaikaa, kun vältytään saapuneiden sähköpostiviestien käsinlajittelulta. Käyttäjät ovat välttyneet myös tulemasta huijausten ja tietojen kalastelun uhreiksi. Tietojen kalastelu, eli phishing, on viesti joka varastaa identiteetin yritykseltä, yleensä pankilta, ja esiintyy vastaanottajalleen virallisena tietojenkyselynä. Toisinaan viestit ovat niin luotettavia, että uhri jää koukkuun ja luovuttaa huijarille arvokkaita henkilökohtaisia tietoja, kuten luottokortin tunnuksen.

SPAMfighter skannaa tulevia sähköpostiviestejä ennen kuin ne ehtivät sähköpostiohjelman Saapuneet-kansioon, näin käyttäjä ei tule koskaan törmäämään roskapostiin. Roskapostin yhä lisääntyessä tulee tarpeelliseksi hankkia tehokas roskapostisuodatin huolehtimaan epämukavasta ja toisinaan hyökkäävästä roskapostista.
###
SPAMfighter on Euroopan johtava roskapostisuodattimien kehittäjä. Tanskalaisen yrityksen omistaa Jubii.dk:n perustajat; Henrik Sørensen ja Martin Thorborg, yhdessä kahden ohjelmoijan, Daniel Hjortholt ja Martin Dyring kanssa. SPAMfighter työllistää 25 ihmistä ja se sijaitsee Kööpenhaminassa. SPAMfighter on velaton ja sataprosenttisesti rahoitettu SPAMfighter-ohjelman myyntituloilla. Joka päivä, SPAMfighter poistaa noin 16 miljoonaa roskapostiviestiä 21 miljoonan sähköpostiviestin joukosta yli 2 miljoonan käyttäjän koneelta 213 maassa/alueella.
SPAMfighter perustuu tehokkaaseen yhteisöllisyyteen, jossa 2,1 miljoonaa käyttäjää ilmoittaa napin painalluksella koneelleen tulleesta roskapostiviestistä. Kun useat käyttäjät ovat ilmoittaneet samasta roskapostiviestistä, viesti tullaan automaattisesti suodattamaan pois muiden käyttäjien koneilta. Tämä mahdollistaa sen että yli 95 prosenttia kaikesta roskapostista suodattuu käyttäjien tietokoneilta.
Lisätietoja antaa, Martin Thorborg, SPAMfighter ApS, Rovsingsgade 88, DK-2200 Copenhagen N, Denmark. Puhelin: +45 7022 1551 Fax (Eurooppa): +45 3323 0376 Fax (USA) +1 (347) 341-4657

» SPAMfighter - 03-12-2006

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Seuraava