Kaksi SPAMfighter-tuotetta läpäisi VB100-testin

Haittaohjelmien hyökkäykset yhtiöitä ja yksilöitä kohtaan ovat lisääntyneet viimeisten vuosien aikana. Vaikka roskapostien määrä on yleisesti ottaen vähentynyt, roskapostin lähettäjät ovat kehittäneet uusia menetelmiä välttää valvontajärjestelmät ja häiritsevät ihmisiä phishing-huijauksilla ja edistyneillä haittaohjelmilla.

VBspamSPAMfighter, roskapostin vastaisten työkalujen johtava eurooppalainen toimittaja ilmoittaa saaneensa toisen VB-sertifikaatin kahdelle roskapostin vastaiselle ratkaisuilleen. VBSpam testaa ja vertaa säännöllisesti keskenään roskapostin vastaisia ratkaisuja. Se tunnetaan yleisesti perusteellisesta testauksesta.


Marraskuun 2011 VBSPAM -vertailutestissä mainitut kaksi SPAMfighter-tuotetta ovat SPAMfighter-asiakastuote ja SPAMfighter Mail Gateway SMB:ssä kohdistetuille palvelimille. SPAMfighter-asiakastuote on roskapostin suodatin Outlookille ja muille Microsoftin sähköpostiohjelmille ja Mozilla Thunderbird -selaimelle. Tuotteet ovat saatavilla ilmaisena versiona ja PRO-versiona. Ilmainen versio on ladattavissa tästä.

SPAMfighter Mail Gateway on yritysten suosima roskapostin suodatin yhtiöille, jotka haluavat suojatua roskapostilta, phishing-huijauksilta ja kaikenlaisilta postin välityksellä kulkeutuvilta uhkilta. Tuotteen täydellinen versio on saatavilla 30 päivän kokeilua varten. Se on ladattavissa täältä

"Kuten aina, olemme tyytyväisiä saadessamme nämä sertifikaatit tämän teollisuusalan tunnustuksena. Asiakkaat voivat valita ratkaisumme ja luottaa, että ne toimivat", lausuu Henrik Sørensen, SPAMfighter-yhtiön kanssaperustaja.

» SPAMfighter - 09-12-2011

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Seuraava