Puhdista ja optimoi Mac-tietokoneesi ILMAISEKSI (Beta)

SPAMfighter imoittaa ensimmäisen täyden Mac-tuotteen julkaisusta: FULL-DISKfighter Mac-tietokoneelle. Kun kolme kätevää apuohjelmaa yhdistetään yhdeksi, FULL-DISKfighter Mac-tietokoneelle auttaa käyttäjiä Macin puhdistuksessa ja optimoinnissa. Se suorittaa seuraavia toimintoja:

1. Se voi löytää roskatiedostoja, mukaan lukien erilliset sovellustiedot aikaisemmin poistetuista asennuksista, ei käytetyt kielitiedostot ja PPC-binaarikomponentit, jotka voidaan turvallisesti poistaa Intel Macs -sovelluksesta.

2. Se voi löytää eri paikoista ja täysin erinimisinä tiedostojen kaksoiskappaleita, joita usein kerääntyy ajan mittaan.

3. Se voi löytää suuria tiedostoja, käyttäjän määrittämälle arvolle "suuri". Näin on mahdollista saada selville, mikä vie kaiken tilan Mac-tietokoneellasi.

Beta-testausjakson tarkoitus on auttaa saamaan palautetta tuotteesta, jotka päivitetään jatkuvasti ajanjakson aikana, koska sen täydellinen lanseeraus on suunniteltu tapahtuvaksi vuoden 2012 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Tämä FULL-DISKfighter-sovelluksen julkaisu Mac-tietokoneelle on julkinen beetaversio, ja tuote on tällä hetkellä maksuton (täydet ominaisuudet)

Rekisteröintiä ei vaadita. Jos haluat auttaa meitä tekemään tuotteesta paremman, voit lähettää palautetta osoitteeseen macbeta@spamfighter.com.

FULL-DISKfighter Mac-tietokoneelle (Beeta) on mahdollista ladata tuotteen verkkosivustolta (englanninkielinen). Voit myös hankkia dmg-tiedoston suoraan täältä. Laitevaatimuksina on Intel-pohjainen Mac, jossa on käyttöjärjestelmä X 10.5 tai uudempi sekä 25 Mt levytilaa ja vähintään 0,5 Bt RAM-muistia.

» SPAMfighter - 09-12-2011

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.
To reward your interest, we would like to offer you any of our award-winning products
at the price $19.95. Pick your own favorites.

Go back to previous page
Seuraava