SPAMfighter otkriva nepobjedive cijene za antivirusni program za Windows poslužitelje

Microsoft Gold Partner i globalni pružatelj rješanja protiv neželjene pošte i antivirusnih rješenja, SPAMfighter ApS, odluèio je postaviti agresivnu cijenu na ogranièeno vrijeme, s ciljem nuðenja najniže cijene na tržištu za bilo kakvo antivirusno rješenje za Windows poslužitelje. Osiguravanje poslužitelja tvrtki, na kojima se èesto nalaze kljuèni podaci za tvrtku, podjednako je važno kao i osiguravanje klijenata na mreži tvrtke u ovo doba kada tvorci nezakonitih zloæudnih programa bacaju gomilu neprestanih prijetnji na infrastrukturu tvrtke, u namjeri da ostvare pristup njezinim podacima.

VIRUSfighter Server je antivirusno rješenje za Windows poslužitelje koje je jednostavno za uporabu, pouzdano i sigurno. Antivirusni softver VIRUSfighter Server zaštitit æe svaki Windows poslužitelj od zloæudnih programa, ukljuèujuæi i viruse, trojane i korijenske alate, pomažuæi tako u osiguravanju kljuènih podataka za svaku tvrtku, organizaciju ili korisnike kod kuæe koji imaju jedan ili veæi broj Windows poslužitelja. Dobro poznati bilten Virus Bulletin dodijelio je ovom proizvodu nagradu VB100 u komparativnim ispitivanjima.

Uobièajena cijena za jednu licenciju antivirusnog proizvoda za Windows poslužitelje od drugih prodavaèa antivirusnih programa kreæe se u rasponu od USD 150 - USD 200 i više, ili je dostupna jeftinija varijanta sa smanjenom funkcionalnošæu i bez podrške. Cijena proizvoda VIRUSfighter Server iznosi USD 19,95 na ogranièeno vrijeme. Ta cijena obuhvaæa podršku putem e-pošte i telefona i namijenena je potpuno funkcionalnom proizvodu za neogranièeno korisnièko spajanje. Vidi tablicu s usporedbom antivirusnih proizvoda za poslužitelje ovdje: http://www.spamfighter.com/VIRUSfighter/Antivirus-Server-Price-Comparison.asp

Henrik Sorensen, CEO tvrtke SPAMfighter ApS, dodaje: "Mišljenja smo da agresivna cijena odašilje signal tržištu. U sadašnjoj ekonomskoj klimi mnoga poduzeæa jedva opstaju i nastoje uštedjeti novac, a mi im pokušavamo pomoæi da s time i nastave, ali da uz to još i osiguraju svoje tvrtke od prijetnji zloæudnim programima. Èini se da je takav pristup savršen odabir u vrijeme kada je tvrtkama potrebna pomoæ." Gdin Sorensen dodaje: "Zadovoljstvo nam je što možemo ponuditi tako konkurentan i nadaleko hvaljen proizvod po nepobjedivoj cijeni."

Znaèajke proizvoda VIRUSfighter Server

- do nekoliko ažuriranja dnevno
- zaštita od najnovijih i zaostalih prijetnji
- dostupan na 17 jezika
- podrška za Microsoft Windows 2000 Server/Advanced Server, Microsoft Windows 2003 Server, Microsoft Windows 2008 Server, Microsoft Small Business Server (2003, 2008, Standard i Premium)

VIRUSfighter Server dostupan je i kao besplatna 30-dnevna demo verzija i možete je preuzeti ovdje: http://www.spamfighter.com/VIRUSfighter/VIRUSfighter-for-servers.asp

» SPAMfighter - 15-12-2011

3 jednostavna koraka za ažuriranje pogonskih programa na Vašem osobnom računalu s operativnim sustavom WindowsSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mailovi puni neželjene pošte? Besplatni filtar protiv neželjene pošte!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Next