SPAMfighter otkriva nepobjedive cijene za antivirusni program za Windows poslužitelje

Microsoft Gold Partner i globalni pružatelj rješanja protiv neželjene pošte i antivirusnih rješenja, SPAMfighter ApS, odluèio je postaviti agresivnu cijenu na ogranièeno vrijeme, s ciljem nuðenja najniže cijene na tržištu za bilo kakvo antivirusno rješenje za Windows poslužitelje. Osiguravanje poslužitelja tvrtki, na kojima se èesto nalaze kljuèni podaci za tvrtku, podjednako je važno kao i osiguravanje klijenata na mreži tvrtke u ovo doba kada tvorci nezakonitih zloæudnih programa bacaju gomilu neprestanih prijetnji na infrastrukturu tvrtke, u namjeri da ostvare pristup njezinim podacima.

VIRUSfighter Server je antivirusno rješenje za Windows poslužitelje koje je jednostavno za uporabu, pouzdano i sigurno. Antivirusni softver VIRUSfighter Server zaštitit æe svaki Windows poslužitelj od zloæudnih programa, ukljuèujuæi i viruse, trojane i korijenske alate, pomažuæi tako u osiguravanju kljuènih podataka za svaku tvrtku, organizaciju ili korisnike kod kuæe koji imaju jedan ili veæi broj Windows poslužitelja. Dobro poznati bilten Virus Bulletin dodijelio je ovom proizvodu nagradu VB100 u komparativnim ispitivanjima.

Uobièajena cijena za jednu licenciju antivirusnog proizvoda za Windows poslužitelje od drugih prodavaèa antivirusnih programa kreæe se u rasponu od USD 150 - USD 200 i više, ili je dostupna jeftinija varijanta sa smanjenom funkcionalnošæu i bez podrške. Cijena proizvoda VIRUSfighter Server iznosi USD 19,95 na ogranièeno vrijeme. Ta cijena obuhvaæa podršku putem e-pošte i telefona i namijenena je potpuno funkcionalnom proizvodu za neogranièeno korisnièko spajanje. Vidi tablicu s usporedbom antivirusnih proizvoda za poslužitelje ovdje: http://www.spamfighter.com/VIRUSfighter/Antivirus-Server-Price-Comparison.asp

Henrik Sorensen, CEO tvrtke SPAMfighter ApS, dodaje: "Mišljenja smo da agresivna cijena odašilje signal tržištu. U sadašnjoj ekonomskoj klimi mnoga poduzeæa jedva opstaju i nastoje uštedjeti novac, a mi im pokušavamo pomoæi da s time i nastave, ali da uz to još i osiguraju svoje tvrtke od prijetnji zloæudnim programima. Èini se da je takav pristup savršen odabir u vrijeme kada je tvrtkama potrebna pomoæ." Gdin Sorensen dodaje: "Zadovoljstvo nam je što možemo ponuditi tako konkurentan i nadaleko hvaljen proizvod po nepobjedivoj cijeni."

Znaèajke proizvoda VIRUSfighter Server

- do nekoliko ažuriranja dnevno
- zaštita od najnovijih i zaostalih prijetnji
- dostupan na 17 jezika
- podrška za Microsoft Windows 2000 Server/Advanced Server, Microsoft Windows 2003 Server, Microsoft Windows 2008 Server, Microsoft Small Business Server (2003, 2008, Standard i Premium)

VIRUSfighter Server dostupan je i kao besplatna 30-dnevna demo verzija i možete je preuzeti ovdje: http://www.spamfighter.com/VIRUSfighter/VIRUSfighter-for-servers.asp

» SPAMfighter - 15-12-2011

3 jednostavna koraka za ažuriranje pogonskih programa na Vašem osobnom računalu s operativnim sustavom WindowsSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mailovi puni neželjene pošte? Besplatni filtar protiv neželjene pošte!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.
To reward your interest, we would like to offer you any of our award-winning products
at the price $19.95. Pick your own favorites.

Go back to previous page
Next