SLOW-PCfighter priča i radi na hrvatskom

Popularna i nagradivana tvornica softvera SPAMfighter, cije proizvodi koristi preko 7 milijuna korisnika u svijetu, nedavno je predstavila inacicu SLOW-PCfighter (http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_HR) alata za analiziranje pogrešaka u radu i u ubrzavanju sporog osobnog racunala na hrvatskom jeziku. Od istog proizvodaca dolazi još nekoliko vrlo zanimljivih proizvoda namijenjenih malim tvrtkama ili kucnim korisnicima, a sve ih odlikuje brzina rada, jednostavnost korištenja, velika ucinkovitost u radu i vrlo primjerena cijena.

Spomenuti SLOW-PCfighter (http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_HR) pouzdan je PC Registry cistac osmišljen kako bi se omogucilo korisnicima da unaprijede performanse i na kraju produlje životni vijek svog racunala. SLOW-PCfighter jednostavan je za instalaciju, brz u radu i karakterizira ga user-friendly sucelje. Tijekom rada brzo analizira pogreške na racunalu tražeci sve neiskorištene i nepotrebne registry zapise poput nepostojecih instalacija softvera, netocnih informacija o driverima, cookie-ima i pogrešno deinstaliranim aplikacijama, a koji mogu negativno utjecati na performanse racunala. Uz pouzdano uklanjanje takvih grešaka, SLOW-PCfighter omogucava korisnicima vracanje racunala u formu uz maksimalne performanse, te štiti od buducih padova sustava.

Ne nedavnoj anketi (http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_HR/Survey.asp) tvrtke SPAMFighter provedenoj na 500 anketiranih, otkriveno je da cak 78% ljudi nece kupiti novo racunalo u iducih godinu dana, unatoc tome što je njih 38% izjavilo da su im racunala više nego ikada sporija u radu, a 42% je izrazito nezadovoljno performansama racunala. Na pitanje što je uzrok takvom stanju racunala mnogi tvrde da je to zbog prevelikog broja nepotrebno instaliranih aplikacija (53%), starosti racunala (35%), spamova i spywarea (31%), te virusa (26%). Navedeni rezultati potvrduju opravdanost korištenja programa poput SLOW-PCfighter-a koji zasigurno može kvalitetno poboljšati performanse, bez potrebe za kupnjom novog racunala.

Iz tvrtke SPAMFighter najavljuju lokalizacije i drugih proizvoda ukoliko SLOW-PCfighter bude postigao uspjeh na hrvatskom tržištu. SLOW-PCfighter dostupan je kao 30-dana trial verzija putem ove web stranice (http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_HR/), a puna verzija može se kupiti ovdje http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_HR/Payment_Choose_Product_SLOWPC.asp).

 

» SPAMfighter - 26-08-2010

3 jednostavna koraka za ažuriranje pogonskih programa na Vašem osobnom računalu s operativnim sustavom WindowsSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mailovi puni neželjene pošte? Besplatni filtar protiv neželjene pošte!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Next