SLOW-PCfighter priča i radi na hrvatskom

Popularna i nagradivana tvornica softvera SPAMfighter, cije proizvodi koristi preko 7 milijuna korisnika u svijetu, nedavno je predstavila inacicu SLOW-PCfighter (http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_HR) alata za analiziranje pogrešaka u radu i u ubrzavanju sporog osobnog racunala na hrvatskom jeziku. Od istog proizvodaca dolazi još nekoliko vrlo zanimljivih proizvoda namijenjenih malim tvrtkama ili kucnim korisnicima, a sve ih odlikuje brzina rada, jednostavnost korištenja, velika ucinkovitost u radu i vrlo primjerena cijena.

Spomenuti SLOW-PCfighter (http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_HR) pouzdan je PC Registry cistac osmišljen kako bi se omogucilo korisnicima da unaprijede performanse i na kraju produlje životni vijek svog racunala. SLOW-PCfighter jednostavan je za instalaciju, brz u radu i karakterizira ga user-friendly sucelje. Tijekom rada brzo analizira pogreške na racunalu tražeci sve neiskorištene i nepotrebne registry zapise poput nepostojecih instalacija softvera, netocnih informacija o driverima, cookie-ima i pogrešno deinstaliranim aplikacijama, a koji mogu negativno utjecati na performanse racunala. Uz pouzdano uklanjanje takvih grešaka, SLOW-PCfighter omogucava korisnicima vracanje racunala u formu uz maksimalne performanse, te štiti od buducih padova sustava.

Ne nedavnoj anketi (http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_HR/Survey.asp) tvrtke SPAMFighter provedenoj na 500 anketiranih, otkriveno je da cak 78% ljudi nece kupiti novo racunalo u iducih godinu dana, unatoc tome što je njih 38% izjavilo da su im racunala više nego ikada sporija u radu, a 42% je izrazito nezadovoljno performansama racunala. Na pitanje što je uzrok takvom stanju racunala mnogi tvrde da je to zbog prevelikog broja nepotrebno instaliranih aplikacija (53%), starosti racunala (35%), spamova i spywarea (31%), te virusa (26%). Navedeni rezultati potvrduju opravdanost korištenja programa poput SLOW-PCfighter-a koji zasigurno može kvalitetno poboljšati performanse, bez potrebe za kupnjom novog racunala.

Iz tvrtke SPAMFighter najavljuju lokalizacije i drugih proizvoda ukoliko SLOW-PCfighter bude postigao uspjeh na hrvatskom tržištu. SLOW-PCfighter dostupan je kao 30-dana trial verzija putem ove web stranice (http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_HR/), a puna verzija može se kupiti ovdje http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_HR/Payment_Choose_Product_SLOWPC.asp).

 

» SPAMfighter - 26-08-2010

3 jednostavna koraka za ažuriranje pogonskih programa na Vašem osobnom računalu s operativnim sustavom WindowsSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mailovi puni neželjene pošte? Besplatni filtar protiv neželjene pošte!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.
To reward your interest, we would like to offer you any of our award-winning products
at the price $19.95. Pick your own favorites.

Go back to previous page
Next