A SPAMfighter bemutatja a DRIVERfighter-t, egy eszközt, amely megnöveli a számítógép stabilitását és teljesítményét

A DRIVERfighter megkeresi, letölti és telepíti számítógépe számára a legfrissebb driverfrissítéseket

BOCA RATON, FLORIDA - 2012. augusztus 8. -- A SPAMfighter (www.spamfighter.com), a felhasználóbarát anti-spam, antivírus és optimalizáló szoftvermegoldások vezető szolgáltatója Windows, Mac és Android operációs rendszereket használó számítógépekre, tabletekre és okostelefonokra, ma bejelentette a DRIVERfighter kiadását, egy olyan driverfrissítő programot, amely megkeresi és telepíti a legfrissebb elérhető drivereket a számítógépekhez.

A driverek felelősek a hatékony kommunikációért és kapcsolattartásért a számítógép hardverei között. A régi driverek rendszerinstabilitást, a számítógép lelassulását vagy összeomlást is okozhatnak. A driverfrissítések letöltése ijesztő feladat lehet; míg néhány szoftver automatikusan értesíti a felhasználót egy frissítés elérhetőségéről, a legtöbbet manuálisan és külön kell ellenőrizni, amely időpazarló feladat és magával vonja malware-k vagy veszélyes szoftverek automatikus letöltését is a felhasználó tudomása vagy beleegyezése nélkül.

A malware fertőzések komoly és hosszútávú következményekkel járnak. - Amikor valaki más dönt arról, hogy milyen szoftver, milyen parancs fusson le az Ön számítógépén, a rajta tárolt információk és minden egyéb a hozzá kapcsolódó hálózatokon veszélybe kerül - állítja Daniel Peck, a Barracuda Networks' Barracuda Labs egyik kutató tudósa. A Kaspersky Labs által 2011-ben elkészített vizsgálat szerint a cégek fele szenvedett el adatvesztést malware-k által.

- A régi driverek hatással vannak a számítógép stabilitására és leronthatják annak teljesítményét - mondta Henrik Sorensen, SPAMfighter vezérigazgató. - A driverfrissítő szoftverünk, a DRIVERfighter gyorsan megjeleníti azokat a drivereket, ahol frissítés szükséges és feltelepíti azokat, ezáltal időt spórolva Önnek, miközben megvédi a nem-kívánt malware-k letöltésétől, amelyek a kiválasztott frissítésekkel járhatnak. Ön védve van és hatékonyabban dolgozhat.

A DRIVERfighter több mint 85,000 elemet tartalmazó, 100,000 gyártótól származó driverkönyvtár adatbázisával biztosítja, hogy a számítógép egyetlen helyről kapja meg automatikusan a legfrissebb drivereket, miközben új driverek folyamatosan kerülnek hozzáadásra az adatbázishoz. Egy ingyenes ellenőrzés a DRIVERfighter-rel elérhető a http://www.spamfighter.com/DRIVERfighter/ címen, amely kijelzi a frissítést igénylő drivereket. A DRIVERfighter 1 éves licenszének bevezető ára 19.95 dollár. DRIVERfighter:

Gyorsan ellenőrzi a számítógépét. A DRIVERfighter észleli a régi drivereket, majd segít azok letöltésében és telepítésében is.

Fejleszti a hardver lehetőségeket . A legújabb gyártói driverfrissítések gyakran új és fejlettebb lehetőségeket tartalmaznak a hardverkomponensek számára.

Jobb stabilitás és teljesítmény. A frissített driverek megnövelik a teljesítményt, ezáltal számítógépe kevésbé lesz hajlamos a lassulásra és összeomlásra.

Megnöveli a hatékonyságot. Ne pazarolja az idejét arra, hogy saját kezűleg kutat az interneten minden egyes elérhető driverfrissítés után.

Biztonságban tart az interneten. A kézi driverkeresés malware-rel fertőzött oldalak meglátogatásához és driverek letöltéséhez is vezethet a számítógépére.

A SPAMFighter-ről
A SPAMfighter hivatalos Microsoft Gold Partnerként dániai székhellyel rendelkezik és Európa vezető védelmi szoftverfejlesztőjeként 228 ország 13 millió felhasználója számára készíti legmodernebb számítógépes és szerveralkalmazásait. Díjnyertes spamszűrője mellett a SPAMfighter számítógépes optimalizáció, valamint kémprogramok és vírusok elleni megoldásokat is kínál. A SPAMfighter emellett többnyelvű, fehércímkés lehetőségeket is biztosít. Látogassa meg a SPAMfighter-t az interneten a www.spamfighter.com, a Facebook-on a http://www.facebook.com/SPAMfighters és Twitter-en a http://twitter.com/spamfighter címen.
» SPAMfighter - 2012-08-08

» SPAMfighter - 01-09-2012

3 egyszerű lépés a driverek frissítéséhez az Ön számítógépénSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Spammel teli a postafiókja? Ingyenes spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Next