Fejlesztett antivírus védelem Microsoft Exchange-re

A SPAMfighter (www.spamfighter.com), a felhasználóbarát spamszűrő, vírusirtó és optimalizáló szoftvermegoldások vezető szolgáltatója számítógépekre, tabletekre és okostelefonokra, kihasználva a Windows, Mac és Android operációs rendszereket, ma bejelentette az új és továbbfejlesztett vírusiró motorjának integrálását a díjnyertes SPAMfighter Exchange Module 4.3.4.0 verziójába.

A SPAMfighter Exchange Module 4.3.4.0 verzió két területen tűnik ki: továbbfejlesztett malware/vírusészlelés és teljesítmény. Ez a kiadás emellett bevezet egy új mechanizmust az Exchange 2013 jelenlegi és elkövetkező frissítéseinek támogatásához - beleértve az Exchange 2013 Cumulative Update 1-et is. A Cumulative Update 1 for Exchange Server 2013 nemrég került kiadásra a Microsofttól és számos hibát javít az Exchange Server 2013-ban.

"Az új vírusirtó motor könnyedén beépül a Microsoft Exchange szerverbe és gyorsabban ellenőrzi az Microsoft Exchange levelesládákat vírusok után, miközben a spamfogó arányunk továbbra is magas marad", jelentette ki Michael Hansen, főmérnök.

A SPAMfighter Exchange Module automatikus beépül a Microsoft Exchange 2000 - 2013-ba és kiszűri a spamokat, vírusokat, malware-ket és véd az adatlopási kísérletek ellen. A szoftvert széles körben elismerik nagy pontossága és könnyű kezelhetősége miatt. A SPAMfighter Exchange Module számtalan díjat nyert már vezető magazinokban, Exchange szakértőktől, tanúsítást végző vállalatoktól, beleértve a VBSpam spam tanúsítványát és az MSExchange.org aranyérmét is.

A SPAMfighter Exchange Module 4.3.4.0-ás verziója tartalmazza a legfrissebb Microsoft Exchange 2013 támogatását és a továbbfejlesztett vírusirtó motort, ingyenes teljes próbaverziója letölthető.

Kattintson ide a további információkért.

» SPAMfighter - 18-05-2013

3 egyszerű lépés a driverek frissítéséhez az Ön számítógépénSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Spammel teli a postafiókja? Ingyenes spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Next