Exchange szerver kiemnõ spamszûrõ a SPAMfighter Exchange Module 5-ös verziójával

A SPAMfighter Exchange Module 5-ös verziója mostantól bejövõ, kimenõ és belsõ spamot is szûr

Koppenhága, Augusztus 10. -- A SPAMfighter (www.spamfighter.com), a felhasználóbarát spamszûrõ, vírusirtó és optimalizáló szoftvermegoldások vezetõ szolgáltatója számítógépekre, tabletekre és okostelefonokra, kihasználva a Windows, Mac és Android operációs rendszereket, ma bejelentette a népszerû SPAMfighter Exchange Module 5-ös verzióját, egy hatékony spamszûrõt vállalatok és kisméretû cégek számára, ami mostantól bejövõ, kimenõ és belsõ spamot is szûr.

Számos vállalat küzd az e-mailküldésre vonatkozó szabályok létrehozásával vagy betartatásával és aggódnak amiatt, hogy az alkalmazottak nem hatékony módon vagy a vállalat szabályzatával ellentétesen használják az e-mailt. A SPAMfighter Exchange Module 5-ös verziója új lehetõségeket vezet be a bejövõ e-mailek ellenõrzésére a kritikus területeken, beleértve a túl sok címzettet vagy Youtube videók linkjeit és emellett meghatározható a kimenõ e-mailekhez csatolható mellékletek típusa is. Ezen paraméterek alkalmazásával a vállalatok sokkal hatékonyabban használhatják ki az e-mailt, a megjelölés vagy a spam miatti feketelistára kerülés veszélye nélkül. Ugyanezek a szabályok a belsõ irodákra is alkalmazhatóak, biztosítva ezzel a hatékonyabb és zavarás nélküli kommunikációt az alkalmazottak között.

A SPAMfighter Exchange Module 5-ös verziója emellett egyéb új és lenyûgözõ lehetõségeket is kínál:

* Nagybetûs szûrõ. Megakadályozza, hogy a felhasználók fõként nagybetûvel írt e-maileket küldjenek.
* Új értesítési e-mailek. Teljes támogatás bejövõ, kimenõ és belsõ spamhoz.
* Spam diagnosztika. A spmaszûrõ biztonság letesztelése.
* Felfrissített felhasználói kezelõfelület. Mostantól Élõ chat támogatás is elérhetõ.

"Messze ez a legnagyobb frissítésünk a SPAMfighter Exchange Module 8 éves fennállása óta," mondta Henrik Sorensen, SPAMfighter vezérigazgató és alapító. "Hallgattunk a piacra, hallgattunk a megbízható viszonteladóinkra és hallgattunk az ügyfeleinkre. Van kereslet egy Exchange spamszûrõre, ami nemcsak a bejövõ, hanem a kimenõ és belsõ spamot is szûri."

Az újonnan bevezetett kimenõ és belsõ spam szûrése mellett a SPAMfighter Exchange Module még mindig rendelkezik a díjnyertes spamszûrõ motorral a Microsoft Exchange szûrõhöz. A SPAMfighter Exchange Module csupán pár perc alatt beálítható, tökéletesen beépül a Microsoft Exchange Serverbe és nem igényel plusz idõt a szûrés megkezdéséhez. Egyszerû szabályok és irányelvek felhasználókra és felhasználói csoportokra is alkalmazhatóak.

Egy 30 napos teljes verziós próbaváltozat elérhetõ, így a vállalatok a jelentések megtekintésével megtudhatják, pontosan mennyi idõt és pénzt takarítottak meg a bejövõ, kimenõ és belsõ spam eltávolításával. A SPAMfighter Exchange Module 5-ös verziójának új lehetõségei elérhetõek a Microsoft Exchange Server 2007, 2010, és 2013-hoz. A SPAMfighter Exchange Module továbbra is támogatni fogja a Microsoft Exchange Server korábbi verzióit, beleértve a 2000, 2003-at. A következõ virtuális környezetek szintén támogatottak: VMware, Windows Hyper-V és Microsoft Virtual Server.

A SPAMfighter Exchange Module 5-ös verziója Exchange 2013 támogatással azonnali letöltéssel már mától elérhetõ.

» SPAMfighter - 20-08-2013

3 egyszerű lépés a driverek frissítéséhez az Ön számítógépénSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Spammel teli a postafiókja? Ingyenes spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Next