Ingyenes Exchange nyilatkozatok a SPAMfighter Exchange Module legújabb verziójában

A SPAMfighter Exchange Module legújabb verziója tartalmazza az aláírások, másnéven nyilatkozatok hozzácsatolását a kimenő emailekhez Exchange Server 2007, 2010 és 2013 esetében.

Az üzletek lebonyolítása emaileken keresztül már nem újkeletű dolog. Az emailek minden vállalat esetében kulcsfontosságúak és az alkalmazottak által küldött emailek felhasználhatók ellene. A vállalatok nemcsak azért használnak tiszta jogi jellegű nyilatkozatokat, hogy elkerüljék a jogi veszélyeket, hanem változatos más okokból is. A nyilatkozatokkal a bizalmasság fenntartására törekednek, de emellett promóciós feladatokra, jogi azonosságra vagy márkajelölés használatára is népszerűek. Sokuk vírus és spam figyelmeztetéseket is csatol a kimenő üzenetekhez, ezzel is jelezve, hogy a vállalat komolyan veszi az informatikai biztonságot és minden egyes kimenő adatot spamszűrőkkel és vírusirtóval ellenőriz.

A SPAMfighter Exchange Module 5.1.0.6-as verziója lehetővé teszi nyilatkozatok alkalmazását, amelyek külön-külön alkalmazhatóak az egyes felhasználói csoportok esetében. Például minden egyes részleg vagy osztály egyedi HTML nyilatkozatot alakíthat ki egyedi tartalommal, logókkal és linkekkel. Az Exchange nyilatkozatok központi és teljes irányítása rengeteg időt takarít meg az informatikai részlegnek és szabványosítja a professzionális email alapú kapcsolattartás nyilatkozatait. Más szóval a SPAMfighter Exchange Module könnyű és flexibilis irányítást tesz lehetővé a vállalati email aláírások és nyilatkozatok felett.

A SPAMfighter Exchange Module nyilatkozatai támogatják az Iphone-ról vagy egyéb mobil eszközökről és Outlook Web Access-ről küldött emaileket Exchange-n keresztül.

A SPAMfighter Exchange Module meglévő és új felhasználói ingyen hozzáférhetnek ezekhez az új lehetőségekhez. A SPAMfighter Exchange Module 30 napos próbaverziója ingyenes nyilatkozatokkal Exchange-hez itt elérhető.


» SPAMfighter - 21-01-2014

3 egyszerű lépés a driverek frissítéséhez az Ön számítógépénSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Spammel teli a postafiókja? Ingyenes spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Next