Spam en vinden van informatie grootste ergernissen

De gebrekkige vindbaarheid van informatie op het bedrijfsnetwerk en problemen met spam en virussen leiden tot de meeste ergernissen bij Nederlanders en Belgen. Ook trage en slecht functionerende software is nog steeds een grote bron van stress.

Dit blijkt uit een onderzoek naar Iict-gebruik bij middelgrote en grotere organisaties in België en Nederland dat Heliview in opdracht van Citrix Systems heeft uitgevoerd. De resultaten van dit onderzoek zijn vandaag bekend gemaakt op de Citrix Solutions Conference in Antwerpen. Bijna de helft van de 185 ondervraagden gaf aan geregeld moeite te hebben met het vinden van informatie op het netwerk. Grip krijgen op de gegevensstromen in de organisatie staat bij de meeste organisaties dan ook boven aan het prioriteitenlijstje: ruim een op de vijf respondenten noemde optimalisatie van databeheer als belangrijkste strategische ict-uitdaging voor de komende twee jaar.

 

» Computable - 15-11-2006

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Gebruiksvriendelijk Anti Spam filter voor Exchange
Go back to previous page
Volgende