SPAMfighter komt met waanzinnige prijzen voor dé antivirusoplossing voor Windows servers

SPAMfighter ApS, Microsoft Gold Partner en wereldwijde leverancier van anti-spam- en antivirusoplossingen, heeft besloten om tijdelijk zijn prijzen sterk te verlagen, om zo de laagste prijs op de markt te bieden voor een antivirusoplossing voor Windows servers. Het beveiligen van bedrijfsservers, die vaak cruciale gegevens voor een bedrijf bevatten, is net zo belangrijk als het beveiligen van klanten op het bedrijfsnetwerk. Vooral tegenwoordig, met de non-stop bedreigingen van criminele malware-schrijvers die zich richten op de infrastructuur van een bedrijf om toegang te krijgen tot alle gegevens.

VIRUSfighter Server is makkelijk in gebruik, betrouwbaar en een veilige antivirusoplossing voor Windows servers. VIRUSfighter Server antivirussoftware beschermt iedere Windows server tegen malware, zoals virussen, trojans en root-kits, en helpt met het beveiligen van alle belangrijke gegevens voor elk bedrijf, organisatie of thuisgebruiker met een of meerdere Windows servers. Het bekende Virus Bulletin heeft dit programma bij vergelijkende tests bekroond met een VB100 status.

Bij andere leveranciers van antivirusprogramma's is een licentie van een antivirusproduct voor Windows servers doorgaans geprijsd rond de USD 150 - EUR 200 of hoger; of er is een goedkopere variant beschikbaar met verminderde functionaliteit en zonder ondersteuning. VIRUSfighter Server heeft nu tijdelijk de waanzinnige prijs van USD 19,95. Deze prijs is inclusief ondersteuning via e-mail of telefoon, en geldt voor het volledig werkende programma, en voor een onbeperkt aantal gebruikers. Klik hier voor een vergelijkingstabel van antivirusproducten voor servers.

Henrik Sorensen, CEO van SPAMfighter ApS, voegt hieraan toe: "Wij denken dat deze agressieve prijsstrategie een sterk signaal stuurt naar de markt. In het huidige economische klimaat hebben veel bedrijven het moeilijk en doen ze er alles aan om geld te besparen. We willen ze helpen om dit te kunnen doen, zonder dat dit ten koste gaat van hun beveiliging tegen malware-bedreigingen. Deze aanpak lijkt een perfecte manier om bedrijven te helpen nu ze deze hulp ook echt nodig hebben." Sorensen voegt daaraan toe: "We zijn blij om een dergelijk concurrerend en zeer geprezen product te kunnen leveren tegen een onverslaanbare prijs."

VIRUSfighter Server mogelijkheden

- Tot meerdere updates per dag
- Bescherming tegen de nieuwste (legacy) bedreigingen
- Beschikbaar in 17 talen
- Ondersteuning voor Microsoft Windows 2000 Server/Advanced Server, Microsoft Windows 2003 Server, Microsoft Windows 2008 Server, Microsoft Small Business Server (2003, 2008, Standard en Premium)

VIRUSfighter Server is gratis 30 dagen op proef verkrijgbaar en kan hier worden gedownload

» SPAMfighter - 15-12-2011

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende