SPAMfighter lanceert gratis antivirusoplossing voor Android

Er komen steeds meer mobiele telefoons en tablet computers op de markt. Deze worden steeds meer gebruikt voor privé en zakelijk bankieren en voor het opslaan van gevoelige informatie. Hierdoor zijn deze apparaten steeds vaker het doelwit van malware. Het kans om malware op een mobiele telefoon of een tablet computer aan te treffen is, sinds de komst van deze apparaten, gestaag toegenomen.

Hoe meer van deze apparaten op de markt komen, des te meer nieuwe mogelijkheden dit creëert voor oplichters en criminele bendes om zich op dergelijke apparaten te richten. Dit geldt vooral voor mobiele apparaten die draaien op open systemen zoals Android. Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat, alleen al in 2011, het aantal malwarebedreigingen tegen mobiele Android apparaten met 500% is toegenomen. Google wordt hierdoor vaak gedwongen om apps te verwijderen uit de Android Market.

SPAMfighter ApS, een vooraanstaande leverancier van beveiligingssoftware voor Windows Clients en Servers, kondigt een nieuwe versie aan van VIRUSfighter voor Windows en VIRUSfighter Server, genaamd VIRUSfighter Android. VIRUSfighter Android beveiligt een apparaat dat draait op Android tegen de nieuwste bedreigingen. Kenmerken van het programma zijn onder andere:

- Regelmatige updates die zorgen voor een hoge detectiesnelheid en bescherming
- On-demand scannen (inclusief gepland scannen) om de batterij te sparen
- Nieuwe apps worden gescand voordat ze worden gebruikt
- Ondersteuning voor de Kindle Fire

VIRUSfighter Android is de nieuwste toevoeging aan de VIRUSfighter familie, en is ontworpen om uw Android toestel te beschermen tegen de nieuwste malwarebedreigingen. VIRUSfighter Android is gratis beschikbaar en kan hier worden gedownload in de Android Market.

VIRUSfighter Pro beschermt uw Windows computer tegen virussen en andere kwaadaardige software. De software biedt een volledige versie die u 30 dagen op proef kunt nemen. Download hier de proefversie.

VIRUSfighter Server is een licht en eenvoudig te gebruiken antivirusoplossing voor Windows servers. De software voor servers biedt ook een volledige versie die u 30 dagen op proef kunt nemen en is zeer sterk geprijsd. Download hier de proefversie.

Bij de lancering van VIRUSfighter Android verklaarde Henrik Sorensen, CEO van SPAMfighter ApS: "Met de toevoeging van VIRUSfighter Android beschermen wij nu de volledige reeks aan platformen die het meeste worden bedreigd door cybercriminelen; van Windows Clients, Windows Servers tot nu dus apparaten die draaien op Android. We zijn blij om onze klanten een bescherming te kunnen bieden voor hun Android toestellen."

» SPAMfighter - 26-01-2012

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende