SPAMfighter introduceert DRIVERfighter als een hulpprogramma om de stabiliteit van uw computer te verhogen en de prestaties te verbeteren

SPAMfighter, een toonaangevende leverancier van gebruiksvriendelijke anti-spam, anti-virus, en optimalisatiesoftware voor computers, tablets en smartphones die draaien op Windows, Mac en Android, heeft vandaag de release van DRIVERfighter aangekondigd, een updateprogramma voor drivers die zoekt naar de meest recente drivers beschikbaar en deze voor u installeert op uw PC.

Drivers maken het mogelijk voor de hardware en software van uw computer om samen te werken en effectief met elkaar te communiceren. Als de drivers verouderd zijn kunnen deze leiden tot instabiliteit van uw systeem, uw computer vertragen of crashes veroorzaken. Het downloaden van updates voor drivers kan een lastige klus zijn; sommige softwareprogramma's waarschuwen gebruikers automatisch wanneer er updates beschikbaar zijn, maar veel programma's moeten handmatig en apart worden gecontroleerd. Dit is een tijdrovende taak en brengt risico's met zich mee: er kunnen bijvoorbeeld automatisch malware of schadelijke software gedownload worden zonder dat de persoon dit doorheeft of toestemming hiervoor heeft gegeven.

"Verouderde drivers beïnvloeden de stabiliteit van uw PC en kunnen de prestaties verminderen", aldus Henrik Sorensen, CEO van SPAMfighter."Ons updateprogramma voor drivers, DRIVERfighter, laat u snel zien welke drivers bijgewerkt moeten worden en installeert deze voor u waardoor u kostbare tijd bespaart. Dit alles gebeurt terwijl u beschermd wordt tegen het tegelijkertijd downloaden van ongewenste malware met uw updates. U bent zowel beschermd als productiever."

DRIVERfighter maakt gebruik van een database van meer dan 85.000 registraties van 10.000 fabrikanten om ervoor te zorgen dat PC's automatisch de meest recent updates van drivers ontvangen vanaf één locatie. Er worden continu nieuwe drivers toegevoegd aan de database.

Eigenschappen:

Scant snel uw PC.
DRIVERfighter detecteert verouderde drivers en geeft daarna download- en installatie-instructies.

Verbetert de hardwarefunctionaliteit.
De nieuwste updates van drivers van fabrikanten bevatten vaak verbeterde of nieuwe functionaliteiten voor onderdelen.

Verhoogt de stabiliteit en prestaties.
Bijgewerkte drivers verbeteren de prestaties en maken PC's hiermee minder gevoelig voor crashes en voorkomen dat deze langzamer gaan werken.

Verhoogt de productiviteit.
Bespaar tijd in plaats van handmatig op zoek te gaan naar elke individueel beschikbare update voor apparaten.

Houdt u veiliger online.
Het handmatig zoeken en downloaden van drivers op diverse websites verhoogt het risico op het downloaden van schadelijke software naar uw PC.

Er is een gratis scan met DRIVERfighter beschikbaar om te laten zien welke drivers geüpdatet moeten worden via http://www.spamfighter.com/DRIVERfighter/Lang_NL/.

» SPAMfighter - 16-08-2012

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende