SPAMfighter wint Deense online Business Award

Op 22 maart 2007 is SPAMfighter beloond met de eerste prijs voor de meest succesvolle Deense firma in de Internationale Online Business door de Deens eBusiness genootschap. De prijs werd overhandigd door de Deense Minister van Wetenschappen, Technologie en Innovatie, Helge Sander in de voormalige Deense Aandelenbeurs, Børsen.

Ieder jaar nomineert het Deense eBusiness genootschap Deense online firma's voor verschillende categorieën. SPAMfighter werd beoordeeld in de Internationale Online Business categorie net als Autocom.dk, Lego, Just-eat, en LanguageWire. Van deze genomineerden werd SPAMfighter gekozen omdat het de beste invloed en kwaliteiten voor succes heeft op de buitenlandse markt.

Volgens de jury van eBusiness won SPAMfighter de prijs door zijn bekwaamheid de online markt door te dringen en SPAMfighter internationaal te vestigen. SPAMfighter is een internationaal product wat zijn gemeenschap gebruikt om de SPAMfighter filter beter te laten werken. Als een gebruiker in de SPAMfighter gemeenschap een e-mail ontvangt, kan hij deze e-mail rapporteren met een druk op de knop, deze wordt gefilterd voor alle andere wereldwijde gebruikers van SPAMfighter.

Bovendien is SPAMfighter ook in staat geweest door op een internationale zakelijk niveau door te breken. De website van SPAMfighter is taalkundig en cultureel vertaald en aangepast door lokale mederwerkers. Dit betekent dat ongeacht waar de gebruikers in de wereld verblijven, de SPAMfighter website en programma zijn aangepast aan hun taalkundige en culturele behoeften.

Onlangs is SPAMfighter gebruik gaan samenwerken met het bedrijf, Akamai. Door deze samenwerking is er een snellere laadtijd op de SPAMfighter website, waar dan ook in de wereld. Bovendien kan de website aangepast worden aan waar de gebruiker zich bevindt, door het veranderen van valuta's gebaseerd op hun locatie, wat de gebruiker het lokaal gemakkelijk maakt. SPAMfighter is nu dichterbij zijn eindgebruikers dan ooit, doordat ze wereldwijd over servers beschikken.

SPAMfighter is een internationaal bedrijf met gebruikers in meer dan 200 landen. SPAMfighter heeft de prijs van de Deens eBusiness genootschap verdient omdat het een international product maakt en door hun overal 'lokale' website met behulp van taal, cultuur en snelle laadtijden.

***

SPAMfighter is Europa's marktleider in de ontwikkeling in anti-spam oplossingen. Het Deense bedrijf is opgericht door Henrik Sørensen, Martin Thorborg (oprichters van Jubii - grootste Internet Portal van Denemarken), en de ontwikkelaars Daniel Hjortholt en Martin Dyring. SPAMfighter heeft 35 mensen in dienst en heeft hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken. SPAMfighter heeft geen schulden en wordt gefinancierd door de verkoop van het SPAMfighter programma. SPAMfighter filtert elke dag ongeveer 12 miljoen spam berichten uit de 15 miljoen geteste mails die door meer dan 3 miljoen gebruikers wereldwijd ontvangen worden

De kracht van SPAMfighter zit in de rapportering spammails door de meer dan 3 miljoen gebruikers met een simpele druk op de knop. Wanneer spamkenmerken door meerdere gebruiker gemeld worden, wordt de mail voortaan automatisch bij iedereen uitgefilterd. 90% van de spam wordt hierdoor uitgefilterd voordat het bij de gebruiker aankomt. Lees meer over SPAMfighter hier.

Voor meer informatie, neem contact op met Martin Thorborg, info@spamfighter.com SPAMfighter ApS, Rovsinggade 88, 2200 Kopenhagen V, Denemarken. Telefoonnummer: 0045 7022 1551 Fax: 0045 3323 0376

» SPAMfighter - 12-04-2007

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende